Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bio je nemaran

Francuz koji je donio koronavirus u NBA: ''Strah me je i sram... Ispričavam se svima koje sam možda zarazio''

Vijest da je košarkaš Utah Jazza Rudy Gobert pozitivan na koronavirus iznenadila je mnoge, a NBA liga brzo je reagirala i suspendirala sezonu do daljnjega.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cijela momčad Utah Jazza podvrgnuta je testovima na koronavirus nakon što je postalo jasno da postoji šansa kako bi još netko mogao biti pozitivan. Ispostavilo se da je u pitanju još jedan igrač Jazza, Donovan Mitchell, koji je tako postao drugi NBA igrač s koronavirusom.

Mnogi su zbog toga osuli paljbu po francuskom košarkašu, posebno zbog informacija da se nije pridržavao uputa o prevenciji, ali NBA liga dala je do znanja kako neće kazniti Rudyja Goberta. Međutim, šteta je već učinjena i nema natrag.

Gobert je na svom profilu na Instagramu izdao priopćenje kojim se obratio svima koji ga prate.

gol expired Zaustavljena NBA sezona! Zvijezda Utah Jazza i suigrač Bojana Bogdanovića pozitivan na koronavirus divider

"Želim zahvaliti svima na podršci koju su pokazali. Prošao sam kroz nekoliko stanja otkako sam saznao da imam virus, uglavnom strah, nervozu, sramotu... Prvo bih se želio javno ispričati svima koje sam možda zarazio. U to vreme nisam znao da sam zaražen. Bio sam nemaran. Trenutačno sam dobro i oporavit ću se. Hvala svima na podršci", napisao je Gobert.

Iz najbolje lige na svijetu obavijestili su javnost da će pratiti događanja u vezi s koronavirusom i sukladno tome donositi nove odluke. Sada je poznato da NBA utakmica sigurno neće biti sljedećih 30 dana.

gol expired Prije dva dana sprdao se s koronavirusom, a sada je prvi zaraženi košarkaš u NBA ligi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider