Košarka
SPORTOVI
Košarka
Na sceni ugovori od 10 dana

Problemi kod jednog od glavnih favorita za NBA titulu: Glavni igrači završili u Covid-protokolu

Zbog problema u koje se uplela momčad čelnici Brooklyna sada, brzopotezno, obavljaju pregovore i s raznim igračima potpisuju desetodnevne ugovore.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi val koronavirusa u Sjedinjenim Državama sve više pogađa NBA klubove, a trenutačno je vrlo loša situacija u Brooklyn Netsima.

Jedan od glavnih favorita za NBA naslov između utorka i petka je u Covid-protokol (zdravlje i sigurnost) usmjerio šestoricu svojih košarkaša, između ostalih i Jamesa Hardena.

Nakon toga su još dvojica igrača zajednički dospjela na tu listu i u pitanju su Kevin Durant, najbolji igrač Brooklyna i ponajbolji igrač lige (prosjek od 29.7 poena, 7.9 skokova i 5.9 asistencija trenutačno u sezoni) te Kyrie Irving.

Za Irvinga se ne zna je li imao pozitivan test na koronavirus ili je tek označen kao bliski kontakt, no sve se dogodilo samo 24 sata nakon što je klub najavio njegov mogući povratak na parkete.

Naime, Irving i dalje nema pravo igranja domaćih utakmica, jer se nije podvrgnuo cijepljenju, ali je mogao pomoći klubu u gostujućim nastupima. S obzirom na COVID protokol u kojem se trenutačno nalazi povratak se dodatno odgađa.

Zbog problema u koje se uplela momčad čelnici Brooklyna sada, brzopotezno, obavljaju pregovore i s raznim igračima potpisuju desetodnevne ugovore.

S omjerom 21-8 Brooklyn je trenutačno najbolja momčad Istočne konferencije NBA lige, dok je ukupno gledano treći, iza Golden Statea i Phoenixa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider