Košarka
SPORTOVI
Košarka
Elitna europska košarka

Sjajna vijest za ljubitelje košarke: Euroliga i Europski kup sljedećih pet godina na Telemachovim platformama

Euroliga, elitna europska klupska košarka prenost će se na TV programima Sportkluba.

Euroleague (Foto: GOL.hr)

Ljubitelji košarke će i sljedećih pet sezona moći pratiti elitnu europsku klupsku košarku na TV programima Sportkluba. United Media, vodeća medijska kuća u jugoistočnoj Europi, i Euroleague Basketball potpisali su novi petogodišnji ugovor.

Ekskluzivni prijenosi dvaju najjačih europskih klupskih natjecanja Eurolige (Turkish Airlines EuroLeague) i Europskog kupa (7DAYS EuroCup) sljedećih pet sezona emitirat će se u Hrvatskoj na programima Sportkluba kojeg u svojim programskim shemama distribuira Telemach Hrvatska.

Kroz Telemachove platforme bit će dostupni bilo gdje u Hrvatskoj.

"Hrvatska je zemlja koja tradicionalno voli košarku te nas zato posebno veseli što će Telemach i dalje ekskluzivno prenositi najveća europska košarkaška natjecanja Euroligu, Europski kup, kao i EB Adidas Next Generation Turnir, u sklopu kojega će se neke utakmice i održavati u Hrvatskoj", izjavio je Adrian Ježina, predsjednik uprave Telemach Hrvatska.

Telemach u sklopu EON televizijske platforme te Optime i Total TV-a sportskim fanovima u svakom kutku Hrvatske omogućuje najširu ponudu vrhunskog sportskog sadržaja kroz Sportklub i Eurosport, te se natjecanja Eurolige nalaze u dobrom društvu poput ATP Mastersa, Formule 1, UEFA Lige nacija, Bundeslige, kao i vaterpolo Lige prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider