Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
West Ham poražen doma

Liverpool preskočio Chelsea, Leeds u odličnoj utakmici odnio bodove iz Londona

Liverpool na drugom mjestu ima dva boda više od Chelseaja, ali i jednu utakmicu manje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola svladali su na svom Anfieldu Brentford 3:0, u utakmici 22. kola engleske Premierlige te su se vratili na drugo mjesto ljestvice.

Tek u 44. minuti je gostujuća obrana po prvi puta kapitulirala, a za 1:0 je strijelac bio Fabinho. Minimalnu prednost je Liverpool imao do 69. minute kada je Oxlade-Chamberlain zabio za 2:0, a pobjedu je i definitivno potvrdio Minamino u 77. minuti.

Liverpool na drugom mjestu ima dva boda više od Chelseaja, ali i jednu utakmicu manje. Liverpoolu, pak, Manchester City bježi za ogromnih 11 bodova, makar Kloppova momčad ima i ogled manje od Cityja.

Sjajnu su utakmicu odigrali West Ham i Leeds, a dvoboj otvorenog garda, s brojnim šansama na obje strane, završio je slavljem gostiju 3:2. Cijela momčad Leedsa je odigrala sjajno, no posebno se istaknuo Jack Harrison koji je tri puta pogađao domaću mrežu (10., 37. i 60. minuta).

Igrači West Hama su dva puta brisali prednost gostiju. Zabijali su Bowen u 34. za 1:1 i Pablo Fornals u 52. za 2:2, no bodovi su ipak otišli put Leedsa. Zabio je Leeds i za 4:2 (Klich) nakon sjajne akcije Raphinhe, ali je VAR poništio pogodak.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić odigrao je sat vremena u dresu West Hama. Zamijenjen je nakon što je domaćin primio treći gol, a svemu je prethodila njegova izgubljena lopta.

Premier liga, 22. kolo:

Liverpool - Brentford 3:0 (Fabinho 44, Oxlade-Chamberlain 69, Minamino 77)

West Ham - Leeds 2:3 (Bowen 34, Pablo Fornals 52 / Harrison 10, 37, 60)

Tottenham - Arsenal (odgođeno)

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider