Košarka
SPORTOVI
Košarka
"svi smo devastirani"

Uslijed komplikacija uzrokovanih koronavirusom preminuo poznati NBA komentator

Na obljetnicu smrti Kobea Bryanta još je jedna poznata NBA ličnost napustila ovaj svijet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznati NBA analitičar i komentator Sekou Smith preminuo je u 49. godini života od komplikacija uzrokovanih koronavirusom. 

"NBA zajednica oplakuje smrt Sekoua Smitha, voljenog člana NBA obitelji. On je bio jedan od najomiljenijih i najpredanijih osoba u NBA ligi i veliki prijatelj mnogih diljem naše lige. Njegova ljubav prema košarci bila ja vidljiva svima koji su ga poznavali", kazao je u priopćenju za javnost komesar NBA lige Adam Silver.

Smith je pratio NBA punih 20 godina te je bio sportski analitičar u brojnim emisijama i podcastima o košarci.

gol expired Pogledajte fizički obračun Ibre i Lukakua: Zlatan mu psovao majku, Belgijanac poludio i ispalio "Je*em tebe i tvoju ženu" divider

Njegova smrt iznenadila je mnoge NBA ličnosti, među ostalima i Dwaynea Wadea te Chrisa Paula.

"Današnji dan postao je još teži. Moja iskrena sućut njegovoj obitelji. Izgubili smo dobru i suosjećajnu osobu", napisao je Chris Paul.

"Kroz cijelu svoju karijeru imao sam samo dobra iskustva sa Sekou Smithom. Naše molitve su s njegovom obitelji. Danas smo izgubili jednu dobru osobu", napisao je Dwayne Wade.

Recimo i da je Smith preminuo na obljetnicu smrti Kobea Bryanta, koji je preminuo 26. siječnja 2020. godine u helikopterskoj nesreći.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider