Košarka
SPORTOVI
Košarka

Iz Cibone poslali priopćenje, samo još treba pronaći 20 milijuna kuna

Završnica Kupa Krešimira Ćosića započinje u srijedu, a u Ciboni još nisu rješela dugovanja prema igračima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što je GOL.hr pisao iz Cibone su službenim dopisom potvrdili kako su svi vjerovnci usmeno pristali kako da im se isplati dugovanje.

Dopis KK Cibona prenosimo u cijelosti:

POSTIGNUT USMENI DOGOVOR KK CIBONE I IGRAČA I TRENERA VJEROVNIKA O DUGOVANJIMA

Na današnjem je sastanku u prostorijama KK Cibone postignut dogovor vodstva kluba sa svim igračima i trenerima vjerovnicima po pitanju dugovanja KK Cibone. Usmeno su svi pristali na jedan od ponuđenih modela koje ima je klub ponudio na prošlotjedniom sastanku.

- opcija 1: isplata 50% dugovanja glavnice u roku 60 dana od dana sklopljenog dogovora, a ostatak od 50% dugovanja bit će realiziran u ustupanju dionica Kluba u narednom, predviđenom periodu;

- opcija 2: isplata 35% dugovanja glavnice u roku 60 dana od dana sklopljenog dogovora; uz isplatu dodatnih 35% dugovanja glavnice u slijedeće 3 godine, a ostatak od 30 % dugovanja bit će realiziran u ustupanju dionica Kluba u narednom, predviđenom periodu.

Visina dugovanja KK CIBONA Zagreb nastalih u prethodnom razdoblju prema igračima i stručnom vodstvu, a koje je novo vodstvo Kluba nasljedilo, procijenjena je na oko 40 milijuna kuna. U danima koji dolaze preostaje rješiti pitanja tehničke prirode i potpisati sporazum koji je u pripremi.

Ovim usmenim sporazumom nova je Uprava kluba postigla je još jedan korak ka stabilizaciji KK Cibona.

Ured za odnose s javnošću i medijima
KK CIBONA Zagreb

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider