Košarka
SPORTOVI
Košarka
BOJAN JE SAMO GLEDAO

VIDEO Opaka tučnjava na utakmici Bogdanovićeva kluba: Odgurivanje, šaka u potiljak pa masovna "šora"

Jedan duel Moa Wagnera i Killiana Hayesa završio je neželjenim scenama na NBA parketu.

Tučnjava na utakmici Pistonsa i Magica (Foto: Profimedia)

Košarkaši Detroit Pistonsa savladali su Orlando Magic rezultatom 121:101 u utakmici u kojoj je Bojan Bogdanović odigrao vrlo bitnu rolu. Hrvatski košarkaš u pobjedu, kojom je prekinut niz od šest poraza, ugradio je 14 poena, pet asistencija i tri skoka.

No, s utakmice je mnogima najviše za oko zapao detalj s kraja druge četvrtine, pri vodstvu domaćih 63:44. Magic je izgubio loptu u napadu i krenula je kontra Pistonsa, odnosno Killian Hayes je pretekao Moa Wagnera i trebao je krenuti prema košu.

Wagner započeo, Hayes burno reagirao

U tom trenutku njemački košarkaš gurnuo je Hayesa, koji je završio na klupi svoje momčadi. Njegovi suigrači odmah su skočili na Wagnera, koji je podigao ruke u zrak, a onda se pojavio Hayes i s leđa ga udario šakom u potiljak.

Doletjeli su nakon toga i Magicovi igrači, pa je poletjelo još nekoliko šaka prije nego što su igrači razdvojeni. Bojan Bogdanović sve je gledao sa sigurne udaljenosti, bez ikakve ambicije da se okršaju priključi.

Sve je rezultiralo s nekoliko isključenja do kraja utakmice, a moguće su i dodatne sankcije za neke igrače, prije svega za inicijatore, Hayesa i Wagnera.

Što se točno dogodilo i kako je izgledalo, možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider