Košarka
SPORTOVI
Košarka
"Osjećam se mnogo bolje"

Oladipo nije siguran hoće li se priključiti nastavku NBA sezone

Oladipo (28) se na terene vratio u siječnju ove godine nakon ozljede desne tetive te je doigrao svega 13 utakmica prije nego je sezona prekinuta u ožujku zbog pandemije koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrač Indiana Pacersa Victor Oladipo je izrazio nadu da će zagrati kada se sezona NBA nastavi sljedeći mjesec na Floridi, ali želi dići svoju formu prije odluke.

 

Oladipo (28) se na terene vratio u siječnju ove godine nakon ozljede desne tetive te je doigrao svega 13 utakmica prije nego je sezona prekinuta u ožujku zbog pandemije koronavirusa. Sada želi ograničiti šanse za drugu veliku ozljedu igranjem nakon duge pauze.

"Osjećam se mnogo bolje", rekao je Oladipo za ESPN. "Znam da postoji rizik s ovom mojom situacijom nakon duge pauze i sada kada želim se brzo vratiti u formu. Samo moram biti pametan, i to je to."

NBA irači moraju do srijede obznaniti žele li sudjelovati u nastavku sezone u Orlandu, ali Pacersi ne moraju žuriti s odlukom vezanom za Oladipa. Oni moraju svoju momčad prijaviti tek 1. srpnja i mogu ga držati u momčadi tjednima prije nego donesu konačnu odluku.

Oladipo je, kada se vratio na teren poslije ozljede, imao prosjek 13.8 koševa, 3.2 skoka, 3.0 asistencije i 0.8 ukradenih lopti u 13 utakmica, a igrao je prosječno 25.9 minuta.

Njegov prosjek u sedam NBA sezona je 17.4 koševa, 4.6 skoka, 3.9 asistencije i 1.7 ukradenih lopti.

Pacersi (39-26) su trenutačno izjednačeni s Philadelphijom na petom mjestu Istočne konferencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider