Košarka
SPORTOVI
Košarka
LA i dalje na čekanju

Od junaka do tragičara: LeBron upropastio prvu pobjedu Lakersa

LeBron James predvodio je sjajno Lakerse 44 minute, a onda je stigla završnica u kojoj je podbacio...

LeBron James (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Noćas je u NBA ligi odigrano čak devet utakmica, a najzanimljivije bilo je u Los Angelesu gdje su Lakersi ugostili San Antonio Spurse. Susret je otišao u produžetak, nakon kojeg su gosti, iako su gubili šest razlike 44 sekunde prije kraja, pobijedili 143:142.

Jedan od tragičara u završnici bio je LeBron James, najbolji igrač svijeta koji je ovog ljeta stigao u Lakerse. Nakon što je odveo susret u produžetak i osigurao Los Angelesu da povede 142:136, "prodao je" jednu loptu u napadu, promašio dva slobodna bacanja i potom promašio šut za pobjedu.

Naravno, bez LeBrona Lakersi ne bi bili ni blizu pobjede protiv Spursa, ali ostaje dojam da je u samoj završnici trebao bolje reagirati, pogotovo s linije slobodnog bacanja. Prije nego je promašio dva uzastopna James je pogodio 8 od 9!

LeBron je susret završio s 32 poena, osam skokova i 14 asistencija, dok je Kyle Kuzma upisao 37 koševa, osam skokova i tri asistencije. S druge strane LaMarcus Aldridge i DeMar DeRozan bili su nezadrživa snaga s 37 i 32 poena, te kombinirano 18 skokova i čak 19 asistencija.

Lakersi su nakon novog poraza i dalje bez pobjede u novoj sezoni (0-3), dok su Spursi na 2-1. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider