Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nastavlja se prepucavanje

Nurkićev otac o teškim optužbama: ''Sramoti sebe i obitelj, umislio si je da je veličina''

Jusuf Nurkić nije oca zvao na svoje vjenčanje, a nedugo zatim počela je rasprava oca i sina preko medija.

Galerija Jusuf Nurkić Jusuf Nurkić dao podršku majci Jusuf Nurkić i obitelj +1 Jusuf Nurkić

Zvijezda Portland Trailblazersa i reprezentativac BiH Jusuf Nurkić prošlog se tjedna oženio u Dubrovniku. Vjenčanju su prisustvovali brojni prijatelji, NBA igrači i javne osobe, ali ne i Nurkićev otac Hariz, koji se medijima požalio što ga vlastiti sin nije pozvao.

"Majka, buraz, djed! O biološkom ocu, nasilniku, zlostavljaču moje majke, kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život, i dandanas. Iz vrlo realnih i ozbiljnih stvari odstranjen je iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme", napisao je tada Nurkić na svom Instagramu, a kasnije objasnio da je njegov otac fizički zlostavljaju njegovu majku godinama.

Istra 1961 - Dinamo Koliko je zapravo bilo gledatelja na utakmici u Puli? Dojam je - puno više od službene brojke divider

Nedugo zatim Dnevnom avazu javio se Hariz Nurkić, koji je ispričao svoju stranu priče.

''Eto dokle je to došlo. Othraniš dijete, digneš ga na noge, pošalješ u svijet, a onda počinju utjecati drugi faktori, tako da vjerojatno nisam bio rado viđen gost na tom vjenčanju. Možda zbog svega toga kako su me predstavljali, kao monstruma koji je, kao, pretukao 14, 15, 20 ljudi, pa se vjerojatno i moj sin stidio svega toga. Morao bih zahvaliti Kolumbu jer je otkrio Ameriku i Enesu Trnovčeviću jer je otkrio mog Jusufa. Uz to moram zahvaliti i svojoj supruzi jer je i ona, u neku ruku, doprinijela tome da nas dvojica nemamo kontakt'', rekao je Hariz pa nastavio:

''Osramotio je sebe i svoju obitelj''

''Ovim je osramotio sebe i svoju obitelj. Nije on neka veličina kako je umislio, želim ga samo malo spustiti na zemlju, vratiti na tvorničke postavke. On je odgajan kako Bog nalaže i po propisu, a loši savjetnici pokušavaju utjecati na to. Sramotim se ovom pričom, ali hoću mu pokazati da novac ne može kupiti karakter jer najjače oružje nije novac, nego moral. Moral koji on posjeduje. Moj cilj kao roditelja bio je odgojiti djecu na ponos nacije i u tome sam uspio'', tvrdi Hariz.

Andraž Šporar Grci upozoravaju pred dva međusobna susreta: "Moramo biti oprezni, Hrvati su nas prestigli" divider

Hariz je čestitao Jusufu i njegovoj snahi Emini, ali istaknuo je da ga novac ne zanima i da Jusuf treba cijeniti svoga oca zbog odricanja i odgoja.

''Samo želim da moje dijete ostane moje dijete, bez obzira na postignute rezultate i veličinu i da cijeni roditeljski trud i odricanje u životu. Amerika i dolari jesu sila, ali je babo velesila'', zaključio je stariji Nurkić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider