Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hezonja ostao na klupi

Bogdanović igra sezonu karijere: Još jedna sjajna partija u pobjedi Indiane

Indiana Pacersi pobijedili su Orlando Magic u noći s ponedjeljka na utorak rezultatom 121:109, a novu odličnu utakmicu odigrao je Bojan Bogdanović.

Bojan Bogdanović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Victor Oladipo predvodio je Indianu s 26 poena nakon što je propustio jednu utakmicu zbog ozljede desnog koljena. Oladipo je ove godine igrao kao preporođen, a utakmicu je otvorio s 11 uzastopnih pogođenih šutova. Također je zgrabio šest skokova i dodao pet asistencija.

Osim Oladipa, svoju najbolju sezonu u NBA-u ima i naš Bojan Bogdanović, koji je Orlandu ubacio 22 koša uz šut 7/13 iz igre. Bila je to Bojanova peta utakmica ove sezone u kojoj je zabio 20 ili više koševa.

Utakmicu je prelomila izvrsna četvrta četvrtina Indiane, koja je zabila 36 koševa u posljednjih 12 minuta, a čak pet igrača Pacersa završilo je s dvoznamenkastim brojem koševa. Orlando se držao sve do kraja treće dionice, ali nakon toga više nije mogao pratiti ritam Indiane.

Nakon poraza od Houstona 12. studenog, Pacersi su na omjeru 6-1 i trenutno drže šesto mjesto na Istoku, dok je Orlando upisao deveti poraz zaredom te je u posljednjih 13 utakmica na omjeru 2-11. Mario Hezonja nije ni ulazio u igru.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider