Košarka
SPORTOVI
Košarka
Boje ih se

Jokićeva braća uletjela na teren i napravila šou: Pogledajte što su napravili treneru Denvera

Braća Nikole Jokića, Strahinja i Nemanja, ponovo su bili u centru pažnje.

Nikola Jokić (Foto: Afp)

Strahinja i Nemanja Jokić, starija braća NBA zvijezde Nikole Jokića, ponovo su ukrali šou svom bratu po plasmanu Denvera u veliko finale doigravanja.

Srpski košarkaš i njegovi Denver Nuggetsi pomeli su Lakerse iz doigravanja s 4:0, a poslije četvrte pobjede u seriji Joker je ponio nagradu za MVP-a te serije. To je proslavio sa suigračima i obitelji koja ga je bodrila s tribina. Odmah po završetku utakmice Jokić je otišao do njih.

I tu je započeo šou starije braće Jokić. Zapravo, trajao je veći dio utakmice jer su cijeli susret skakali sa svojih mjesta negodujući zbog sudačkih odluka na ruku LeBrona Jamesa. Kad je susret završio, spustili su se na teren i ponovo srušili internet.

Čim su Strahinja i Nemanja ugledali trenera Michaela Malonea, skočili su na njega i podigli ga od sreće. Dugo nisu željeli pustiti svog, čini se, dobrog prijatelja, s kojim su se družili prije nekoliko ljeta na godišnjem odmoru u Somboru. Nisu se zaustavili smo na šefu, proslavili su i s ocem Nikolina suigrača Jamala Murrayja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider