Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Košarka
svaka čast

Ivica Zubac srušio rekord karijere majstorskom predstavom u NBA ligi

Oklahoma je i u utorak bila bolja od Clippersa sa 108-94 uz sjajnu večer Ivice Zupca.

Ivica Zubac (Foto: Afp)

Los Angeles Clippersi Ivice Zupca doživjeli su u četvrtak još jedan poraz u gostima od Oklahoma City Thundera koji su ih svladali sa 118:110.

Oklahoma je i u utorak bila bolja od Clippersa sa 108:94.

Zubac je na terenu proveo 34:21 minutu i u tom je vremenu uz šut iz igre 4/9 zabio 12 koševa i pridodao nevjerojatnih 18 skokova te dvije asistencije i jedan blok. Ovo mu je treći double-double od početka sezone i rekord karijere u skokovima.

Pobjedničku momčad predvodio je Shai Gilgeous-Alexander sa 24 ubačaja. Luguentz Dort je dodao 21 koš, a Aleksej Pokuševski 15.

Clippers, koji su bili bez ozlijeđenog Kawhija Leonarda (koljeno) i Marcusa Morrisa drugu utakmicu zaredom, predvodio je Norman Powell sa 21 ubačajem, a Reggie Jackson je dodao 18. Ovo je treći poraz zaredom Clippersa.

gol expired Zlatko Dalić otkrio koliko će Modrić još igrati za Hrvatsku: "Uvjeren sam u to" divider

Gosti su smanjili zaostatak na jedan koš nešto više od pet minuta prije kraja, ali onda je Pokuševski zabio tricu, a Gilgeous-Alexandera zabio polaganjem zahvaljujući čemu je Thunder preuzeo kontrolu do kraja utakmice.

Dallas Mavcericks su u gostima sa 129:125 nakon produžetka pobijedili Brooklyn Netse, a Luka Dončić je upisao prvi triple-double ove sezone sa 41 košem, 14 asistencija i 11 skokova.

Dončiću je ovo 47. triple-double u regularnom dijelu sezone u karijeri. Hardaway ga je pratio sa 18 poena, a Kleber sa 15.

Kyrie Irving je bio najbolji pojedinac Brooklyna, kojem je ovo treći uzastopni poraz, sa 39 ubačaja, a Kevin Durant je ubacio 37.

Golden State Warriors su kod kuće sa 123:110 bili bolji od Miami Heata, a Stephen Curry je ubacio 33 koša od čega deset u zadnjih pet i pol minuta.Andrew Wiggins je zabio 18 koševa uz 10 skokova za aktualne prvake.

Slovacko - Koln VIDEO Utakmica Konferencijske lige prekinuta nakon samo šest minuta: Magla je "progutala" teren divider

Jimmy Butler je bio najučinkovitiji kod Miamija sa 27 koševa, a Bam Adebayo je dodao 26.

I u zadnjoj utakmici koja je igrana sinoć Memphis Grizzlies su na gostovanju sa 125-110 nadigrali Sacramento Kingse.

Predvodio ih je Desmond Bane sa 31 ubačajem, dok je Jo Morant upisao 22 koša. Grizzliesima je ovo četvrta pobjeda u zadnjih pet utakmica.

De'Aaron Fox je bio najbolji strijelac Sacramenta, utakmicu je završio sa 27 košem, a Harrison Barnes je dodao 20. Kings su jedna od tri NBA momčadi bez pobjede od početka sezone uz Los Angeles Lakerse i Orlando Magic.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider