Košarka
SPORTOVI
Košarka
pale su teške riječi

Svađa koja bi mogla ostaviti trajne posljedice na NBA prvacima Warriorsima

Na samom kraju utakmice protiv LA Clippersa izbila je velika svađa između Draymonda Greena i Kevina Duranta.

Svađa Greena i Duranta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Naziru li se prvi problemi u momčadi NBA prvaka Golden State Warriorsa? Uoči produžetka na gostovanju kod LA Clippersa izbila je velika svađa između dvojice All-Star igrača Kevina Duranta i Draymonda Greena, a ista se navodno nastavila i u svlačionici. Svađa je izbila jer Green nije dodao loptu Durantu na isteku regularnog dijela utakmice, nego je krenuo u solo prodor i izgubio loptu.

To je jako razljutilo Duranta koji je dao do znanja Greenu da je treba njemu dati loptu. Lajav kako inače zna biti, krilni centar Golden Statea nije ostao dužan odgovoriti. Navodno ga je nazvao "pi...", te je u pitanje doveo njegovu lojanost momčadi, s obzirom da je već sada najavio da će idućeg ljeta postati slobodan igrač i slušati ponude drugih klubova.

Sve je to rezultiralo klupskom suspenzijom Draymonda Greena za iduću utakmicu, igranu noćas protiv Atlante Hawks. Warriorsi su i bez njega pobijedili, a Durant je odradio najveći dio posla u napadu s 29 poena.

Nakon utakmice novinare je jako zanimalo što se dogodilo na parketu i u svlačionici, ali Durant je ostao "zakopčan" do kraja po tom pitanju.

"Dogodilo se to što se dogodilo. Idemo dalje. Sve što se dogodilo ostaje unutar naše svlačionice", rekao je Durant.

Na snimkama se jasno vidi vrlo žustra svađa između dvije vodećih igrača momčadi u odsustvu Stepha Curryja, a ista bi mogla ostvariti i većih posljedica u budućnosti. Ovo je definitivno najveća svađa dvojice igrača otkako je Steve Kerr preuzeo vođenje momčadi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider