Košarka
SPORTOVI
Košarka
Šamanić nije igrao

Unatoč bolesti izašao na parket pa bio najbolji: Čudesni Bogdanović produžio pobjednički niz Jazzera

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ubacio je 19 koševa u pobjedi Utah nad Houston Rocketsima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah Jazz nastavljaju pobjednički niz i sinoć su na gostovanju sa 122-91 pobijedili Houston Rocketse, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac u slavlju svoje momčadi.

Bogdanović je na terenu proveo 25:05 minuta i u tom vremenu zabio 19 koševa (šut iz igre 5/12, trice 2/6) i upisao četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. Rudy Gobert je dodao 16 koševa i 14 skokova, a Jordan Clarkson 16 koševa.

Kod Houstona najbolji je bio Christian Wood sa 16 ubačaja i sedam skokova.

New York Knicksi su na gostovanju pobijedili Chicago Bullse sa 104-103 i nanijeli im tako prvi poraz ove sezone. Kemba Walker je predvodio Knickse sa 21 pogotkom, a RJ Barrett je dodao 20. Luka Šamanić nije konkurirao za sastav.

gol expired Vinkovački navijači pružili podršku HNL legendi koja je igrala za Dinamo i Hajduk: "Samo ozdravi nam ti" divider

Knicksi su vodili 104-91 gotovo tri minute prije kraja, ali su Bullsi napravili seriju 12-0 i došli na 104-103 9.5 sekundi prije kraja, ali nisu uspjeli preokrenuti rezultat.

Zach LaVine je bio najbolji pojedinac Bullsa sa 25 koševa, od čega je 17 zabio u prvom poluvremenu.

Memphis Grizzlies su u San Franciscu nakon produžetaka sa 104-101 nadigrali Golden State Warriorse nanijevši im prvi poraz ove sezone, a do pobjede ih je vodio Ja Morant sa 30 poena, dok je Desmond Bane ubacio 19.

Najučinkovitiji u redovima domaće momčadi bio je Stephen Curry koji je utakmicu završio sa 36 koševa, osam asistencija i sedam skokova.

gol expired Vasu Bakočevića ne brinu ismijavanja nakon poraza od youtubera: Čini se da je dobro zaradio divider

Washington Wizards su sa 122-111 kod kuće svladali Atlanta Hawkse, a Bradley Beal je upisao 27 pogodaka, dok je Montrezl Harrell ubacio 21 uz osam skokova.

Dallas Mavericks su sa 104-99 bili bolji od San Antonio Spursa, a Luka Dončić je u pobjedi sudjelovao sa 25 koševa. Kod Spursa najbolji nje bio Dejounte Murray sa 23 ubačaja i 10 skokova.

Philadelphia 76ers su kod kuće sa 110-102 pobijedili Detroit Pistonse koji su tako i dalje bez pobjede od početka sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider