Košarka
SPORTOVI
Košarka
Namjestio nišanske sprave

Babo se raspištoljio: Bogdanović tricama torpedirao aktualne NBA prvake!

Jordan Clarkson je kao i Rudy Gobert ubacio 18 koševa za Utah Jazz koji ima najbolji omjer pobjeda i poraza u svojoj povijesti 26-9.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah Jazz su sinoć u Salt Lake Cityju s visokih 114-89 svladali Los Angeles Lakerse, a Bojan Bogdanović je sjajnom igrom pridonio pobjedi svoje momčadi.

On je odigrao 26 minuta za Utah i u tom je vremenu ubacio 15 koševa, sve trice, (šut iz igre 5/10, trice 5/8) te tome dodao dvije asistencije, dva skoka i dvije ukradene lopte.

Jordan Clarkson je kao i Rudy Gobert ubacio 18 koševa za Utah Jazz koji ima najbolji omjer pobjeda i poraza u svojoj povijesti 26-9. Mike Conley je dodao 14 koševa, osam skokova i isto toliko asistencija.

Za Lakerse, kojima je ovo četvrti uzastopni poraz, LeBron James je zabio 19 koševa. Anthony Davis nije igrao zbog ozljede, a Dennis Schroder je utakmicu propustio zbog zdravstvenih i sigurnosnih protokola.

Skroman učinak Šarića

Dario Šarić je imao skroman učinak u porazu svojih Phoenix Sunsa od kojih su sa 124-121 bolji bili gostujući Charlotte Hornets. Oigrao je 16 minuta i zabio šest koševa (šut iz igre 2/4, 0/1 trice) uz četiri skoka, dvje asistencije i tri ukradene lopte.

Malik Monk je ubacio 29 koša za Charlotte, a LaMelo Ball i Gordon Hayward su ubacili svaki po 20.

Kod Phoenxa najbolji je bio Devin Booker sa 33 poena, dok je Chris Paul postigao 20 pogodaka uz deset asistencija i osam skokova.

Spursi zaigrali prvi put nakon 14. veljače

Oklahoma City Tunder su kod kuće sa 102-99 svladali San Antonio Spurse, a Luka Šamanić je utakmicu počeo u prvoj postavi poražene momčadi.

On je na terenu prove 19 minuta, a u tom je vremenu ubacio četiri koša uz šut iz igre 2/3 i trice 0/2 te ugrabio četiri skoka.

Pobjedu je Oklahomi donio Luguentz Dort koji je pogodio tricu na zvuk sirene za kraj, a najbolji strijelac bio je Shai Gilgeous-Alexander sa 42 koša. Dort i Al Horford su svaki ubacili po 16 koševa.

Spurs su igrali prvi put nakon 14. veljače kada su im četiri igrača bila pozitivna na COVID-19 nakon pobjede u Charlotte. Ti igrači - Rudy Gay, Keldon Johnson, Devin Vassell i Derrick White - nisu igrali ni u srijedu. Dejounte Murray je bio najučinkovitiji u redovma Spursa sa 27 koševa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider