Košarka
SPORTOVI
Košarka
''S nogom na gasu''

Toronto sjajnom igrom protiv Bucksa poravnao na 2-2, Leonard dobio pomoć

Košarkaši Toronto Raptorsa na svom terenu su svladali Milwaukee Buckse sa 120-102 u finalu doigravanja Istočne konferencije NBA lige te su omjer u pobjedama poravnali na 2-2.

Kawhi Leonard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što su krajem prve četvrtine preuzeli vodstvo, igrači Toronta ga više nisu ispuštali. Na poluvremenu su imali deset koševa viška (65-55), a i u nastavku su "držali nogu na gasu", pa su gosti tek jednom u trećoj četvrtini uspjeli doći na šest koševa zaostatka. Utakmica je prelomljena početkom posljednje četvrtine, odnosno nakon tri i pol minute, kada je Toronto otišao na 20 koševa prednosti (104-84).

Prvi strijelac Toronta bio je Kyle Lowry s 25 poena, ali ključni igrač ponovno je bio Kawhi Leonard, iako ima problema s ozljedom desne noge. Leonard je upisao 19 poena, 7 skokova, 4 ukradene lopte i 2 blokade. Norman Powell ubacio je 18 koševa, Serge Ibaka i Marc Gasol po 17 poena, a Fred VanVleet 13.

Kod Milwaukeeja Khris Middleton je ostvario 30 koševa i 7 asistencija, a Giannis Antetokounmpo 25 poena i 10 skokova.

U seriji koja se igra na četiri pobjede sljedeća utakmica je u Milwaukeeju u petak ujutro po hrvatskom vremenu (2.30 sati).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider