Košarka
SPORTOVI
Košarka
odgovorno tvrdi!

Los Angeles će gorjeti: "LeBron James dolazi u Lakerse"

Je li moguće da je i prije početka sezone 2017/2018 procurila informacija gdje će najbolji igrač današnjice LeBron James zaigrati sezonu nakon toga? Čini se da jest...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

LeBron James najveće je ime NBA lige koje će idućeg ljeta (2018. godine) postati slobodan igrač, a mnogi vjeruju da će po drugi put, ujedno i posljednji, napustiti Cleveland Cavalierse. Cijelo ljeto se špekulira o njegovoj idućoj destinaciji, a mnogi su uvjereni da će to biti Los Angeles.

Ugledni stručnjak i pouzdani izvor kada je NBA liga u pitanju, Peter Vecsey, odlučio je izaći u javnost s vrlo jakom tvrdnjom kada je LeBron u pitanju.

"Prekidam sva nagađanja i sumnju! Uvjeren sam i odgovorno tvrdim, LeBron će napustiti Cleveland po drugi put i pridružiti se LA Lakersima, kojima namjerava vratiti izgubljeni sjaj".

S obzirom da se vratio u Cleveland nakon četiri godine dominacije s Miami Heatom i donio gradu prvi naslov u povijesti, vjerojatno bi malo tko zamjerio Jamesu da se u posljednjoj igračkoj avanturi okuša na Zapadu, jer mu mnogi još uvijek spotiču da je nastupio u sedam uzastopnih NBA finala, samo zato jer je igrao na "slabom Istoku".

Od 2013. godine Lakersi su postali "kanta za napucavanje" u NBA ligi. Četiri sezone zaredom su bez doigravanja i s postotkom pobjeda manjim od 30 posto. Želja Magica Johnsona je da James zajedno s Lonzom Ballom i Brandonom Ingramom vrati Lakersima izgubljeni sjaj i ponovno ih učini kandidatima za naslov.

Momčad iz Kalifornije već je očistila svoj salary cap za iduću sezonu i osim LeBrona može dovesti još jednu super zvijezdu poput Russella Westbrooka ili Paula Georgea, kojima također ističe ugovor idućeg ljeta.

S poslovne i obiteljske strane, Jamesovi najveći projekti nalaze se upravo u Kaliforniji, a supruga je već javno obznanila da želi živjeti u Los Angelesu jednog dana. Ne treba ni spominjati koliko bi unosnije sponzorske ugovore imao u LA-u za razliku od ekonomski slabašnog Clevelanda.

Dok James ne objavi da "svoj talent nosi na Zapadnu obalu SAD-a", sve ovo su samo špekulacije, ali špekulacije s itekako jakom pozadinom! Do ljeta 2018. godine James će još jednom pokušati izboriti veliko finale i osvojiti prsten s Cavsima. Samo ovoga puta pored sebe neće imati Kyriea Irvinga, već Isaiahu Thomasa nakon velikog tradea Cavaliersa i Boston Celticsa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider