Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vučević pokorio LA

Hezonja opet nevidljiv, ali Knicksi s njim u petorci u najboljem nizu u sezoni

Od hrvatskih košarkaša u NBA-u sinoć je na teren istrčao samo Mario Hezonja koji je u pobjedi svojih New York Knicksa upisao skroman učinak, on je u 21 minuti zabio četiri koša (šut iz igre 2/5, trice 0/1) i tome dodao četiri skoka i jednu asistenciju.

Mario Hezonja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

New York Knicksi su prvi put ove sezone stigli do treće uzastopne pobjede, sinoć su u gostima sa 103-98 pobijedili Memphis Grizzliese.

Memphis je dominirao u prvom poluvremenu da bi onda u trećoj četvrtini izgubio kontrolu nad igrom. New York je u trećoj četvrtini zaostajao 13 koševa, a onda u zadnjoj ispustio vodstvo od čak devet koševa da bi onda do pobjede stigli zahvaljujući seriji od 11-5. Trey Burke pogodio koš za izjednačenje za New York minutu i 49 sekundi prije kraja, a onda još i ukrao loptu nakon čega je Emmanuel Mudiay zabio tricu za pobjedu Knicksa.

Enes Kanter je predvodio Knickse s 21 košem i 26 skokova. Tim Hardaway Jr. je dodao 22 koša, Mudiay 17, a Burke 15. Kod Grizzliesa je najbolji bio Mike Conley s 23 koša i 11 asistencija.

Od Los Angeles Lakersa su bolji sa 108-104 bili gostujući Orlando Magic. Nikola Vučević je zabio 31 koš za pobjedničku momčad, uz 15 skokova.

Lakers su izjednačili na 104-104 dvije minute i 24 sekunde prije kraja nakon dva slobodna LeBrona Jamesa, ali je onda Los Angeles promašio četiri uzastopna napada.

Terrence Ross je pogodio polaganje 34 sekunde prije kraja za vodstvo Magica od 106-104, a Aaron Gordon je zapečatio pobjedu zakucavanjem deset sekundi prije isteka vremena. Gordon je utakmicu završio sa 17 ubačaja za Magic, a James je zabio 24 za Lakerse. Ivica Zubac nije ulazio u igru za Los Angeles.

Detroit Pistonsi su kod kuće sa 118-107 svladali Phoenix Sunse Dragana Bendera. Andre Drummond je bio najučinkovitiji igrač Detroita s 19 koševa, 16 skokova i pet ukradenih lopti. Phoenixu nije pomogao ni Devin Booker sa svojih 37 koševa. Bender nije ulazio u igru za Sunse.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider