Košarka
SPORTOVI
Košarka
nova sezona 1. prosinca

NBA sezona nastavlja se krajem srpnja sa samo 22 momčadi: Mediji otkrili sve detalje

Kao što je već bilo nagađano, NBA liga nastavit će se s 22 momčadi, igrat će se u Orlandu, a regularni dio sezone potrajat će još samo osam utakmica nakon čega kreće regularni playoff.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najjača košarkaška liga na svijetu, NBA, nastavit će se krajem srpnja u Disneylandu u Orlandu i to sa samo 22 kluba koji konkuriraju za doigravanje, objavio je ESPN.

Vodstvo NBA lige je donijelo odluku da će se natjecati samo one ekipe koje su osigurale ili imaju mogućnost za doigravanje. Tako će u nastavak sezone 13 klubova iz Zapadne konferencije i devet iz Istočne, a oni će odigrati osam utakmica koje će odrediti 16 sudionika playoffa, koji će se igrati normalno kao i prošlih sezona.

gol expired Mario Pašalić osvojio upravu Atalante: "On bi bio naše najveće pojačanje" divider

ESPN tvrdi da će konačni detalji biti poznati uskoro, a od 30 klubova samo su Portland Trail Blazersi bili protiv prijedloga.

Ova NBA sezona trebala bi završiti najkasnije do 12. listopada, a nova sezona 2020-21 počela bi 1. prosinca.

Podsjetimo, natjecanje u NBA ligi prekinuto je još 11. ožujka nakon što je centar Utah Jazza Rudy Gobert bio pozitivan na koronavirus.

NBA sezona obično završava velikim finalom sredinom lipnja, dok je uobičajeni termin za početak nove sezone druga polovica listopada.

gol expired Potpis Alexa Fergusona koji je šokirao cijelu momčad ManUtd-a: ''Nema puno ljudi koji to mogu izvesti'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider