Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hezonji pet minuta

Odlična Šarićeva večer, ali Sunsi izgubili u dramatičnoj završnici, prekinut niz Bucksa

U sinoćnjem dvoboju Phoenix Sunsa Darija Šarića i Portland Trail Blazersa Marija Hezonje bolji je bio gostujući Portland sa 111:110, a pobjedu mu je donio Damian Lillard tricom 26 sekundi prije kraja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šarić je za domaću momčad odigrao solidnih 31 minutu i pritom je upisao 17 koševa (šut iz igre 6/10, trice 1/5) te sedam skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Mario Hezonja za Portland je odigrao pet minuta i upisao dva koša, i to s linije slobodnih bacanja te jedan skok.

Lillard je pobjedničku tricu pridodao učinku od 27 koševa, dok je najbolji pojedinac Portlanda, koji je nadoknadio zaostatak od 16 koševa, bio CJ McCollum s 30 ubačaja. Carmelo Anthony dodao je 23 koša, osam skokova i tri bloka.

Kelly Oubre Jr. predvodio je Phoenix s 24 poena, a Ricky Rubio stigao je do šestog triple-doublea u karijeri s 10 ubačaja, 11 skokova i 14 asistencija.

Dallas Mavericks i bez Luke Dončića uspjeli su prekinuti pobjednički niz Milwaukee Bucksa, koje su na njihovu terenu svladali sa 120:116.

Bucksima nije pomogao ni Giannis Antetokounmpo, koji je utakmicu završio s 48 koševa i 14 skokova. Najbolji u redovima Dallasa bili su Kristaps Porzingis i Seth Curry s po 26 koševa svaki, dok je Porzingis dodao i 12 skokova. Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

Houston Rocketsi sa 109:107 nadigrali su San Antonio Spurse, a Russell Westbrook zabio je 25 od svojih 31 koš u prvom poluvremenu, dok je James Harden dodao 28 koševa.

Houston je zaostajao 25 koševa u drugoj četvrtini i 19 koševa na poluvremenu, ali je u drugom poluvremenu stigao Spurse, koje je predvodio LaMarcus Aldridge s 19 poena i 13 skokova. Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

Toronto Raptorsi s uvjerljivih 133:113 svladali su kod kuće Cleveland Cavalierse, a do pobjede ih je vodio Pascal Siakam s 33 poena. Norman Powell dodao je 26 koševa za Raptorse, kojima je ovo druga pobjeda u nizu.

Najbolji pojedinac Cavaliersa bio je Collin Sexton s 25 koševa, a Ante Žižić nije ulazio u igru.

U preostalim utakmicama koje su sinoć igrane Oklahoma City Thunder kod kuće je sa 109:106 bio bolji od Chicago Bullsa, Washington Wizardsi u gostima su sa 133:119 svladali Detroit Pistons 119, a Memphis Grizzlies na svom su terenu sa 118:111 pobijedili Miami Heat.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider