Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Košarka
Zasad bez pobjede

Skroman učinak Bojana Bogdanovića, Detroit glatko poražen od Memphisa

Detroit Pistonsi doživjeli su i četvrti poraz u isto toliko nastupa u predsezonskim utakmicama NBA lige.

Bojan Bogdanović (Foto: Afp)

Košarkaši Memphis Grizzliesa svladali su u gostima Detroit Pistonse 126-111 u predsezonskoj utakmici NBA lige, što je Detroitu bio četvrti poraz u isto toliko nastupa.

Memphis, jedna od najboljih momčadi NBA lige, put prema pobjedi popločala je već u prvoj četvrtini koju je dobila 31-17 protiv jedne od najslabijih momčadi lige. Nakon toga su gosti iz Memphisa samo održavali prednost i na kraju jednostavno ostvarili treću pobjedu u predsezonskom razdoblju.

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović startao je u petorci Detroita, kluba gdje je došao ovog ljeta te je za 28 minuta ubacio tek pet poena. Imao je i šest skokova te dvije asistencije uz loš šut iz igre od 1-7. Promašio je tri upućene trice, a s linije slobodnih bacanja je gađao 3-4.

Kod Detroita su bolji od ostalih bili Saddiq Bey sa 17 poena i osam skokova te Cade Cunningham koji je osim 15 poena imao po šest skokova i asistencija. Prvo ime u pobjedničkom sastavu bio je Ja Morant koji je ubacio 31 poen.

U noći s četvrtka na petak je odigrana još jedna pripremna utakmica, a Oklahoma City je u gostima bio bolji od San Antonija sa 118-112.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider