Košarka
SPORTOVI
Košarka
Loša večer Denvera

Portland pokazao da nije samo Lillard: Sjajni McCollum, umalo tučnjava u završnici i ''break'' Blazersa

Momčad Portland Trail Blazersa slavila je u drugoj utakmici NBA polufinala Zapada kod Denver Nuggetsa s 97:90 i izjednačila omjer u seriji na četiri pobjede na 1:1.

Portland Trail Blazers (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Blazersi su se pokazali tvrdim orahom, iako u doigravanju igraju bez ozlijeđenoga Jusufa Nurkića. Odlučila je druga četvrtina, u kojoj je Denver zabio svega 12 koševa, promašio svih 10 trica, a Portland je na poluvrijeme otišao s velikom prednošću 50:35.

CJ McCollum (20), Enes Kanter (15), Rodney Hood (15) i Damian Lillard (14) predvodili su Blazerse, a Nikola Jokić (16, 14 skokova) i Jamal Murray (15) Denver.

Kanter se našao u središtu pozornosti u samoj završnici kad ga je Jokić u borbi za poziciju odgurnuo, a on se zabio u Toreya Craiga, koji je zbog slomljena nosa već nosio zaštitnu masku. Gary Harris dojurio je u zaštitu suigrača, ali sve se smirilo nakon obostranih tehničkih Kanteru i Harrisu.

Sljedeće dvije utakmice igraju se u Portlandu, a pobjednik serije u finalu Zapada ići će na boljega iz dvoboja Golden State i Houstonom, u kojoj prvaci vode s 2:0.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider