Košarka
SPORTOVI
Košarka
nevjerojatni giannis

Šarić solidan, Zubac skroman u pobjedi: Clippersi slavili sa zvukom sirene

Najzanimljiviju utakmicu sinoć su odigrali Philadelphia 76ersi i Milwaukee Bucksi, a slavila je momčad iz Philadelphije.

Ivica Zubac (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Minnesota Timberwolvesi su poraženi sinoć u gostima, bolji od njih su sa 117:102 bili Houston Rocketsi, a Dario Šarić je u porazu svoje momčadi sudjelovao s osam koševa (šut iz igre 3/7, trice 0/1), osam skokova i jednom ukradenom loptom, dok je Ivica Zubac u pobjedi svojih LA Clippersa ubacio tri koša(1/9) uz osam skokova i dvije blokade.

Chris Paul, Clint Capela i James Harden su upisali svaki po double-double za pobjedu Houstona. Paul je zabio 25 koševa, od čega šest trica, uz 10 asistencija, Capela je dodao 20 koševa i 13 skokova, a Harden također 20 koševa i deset asistencija. Kod Minnesote je najbolji bio Karl-Anthony Towns s 22 poena, 10 skokova i šest asistencija.

LA Clippersi su sa 119:116 nadigrali Brooklyn Netse, a pobjedu im je donio Lou Williams koji je pogodio tricu sa zvukom sirene za kraj.

Hezonja je (opet) veliki hit u SAD-u: Internet "gori", LeBron se oglasio i odao počast Super Mariju Mario Hezonja nakon blokade LeBronu Jamesu (Foto: AFP) Mario Hezonja blokira LeBrona Jamesa (Foto: AFP) Mario Hezonja (Foto: Facebook) +3 Mario Hezonja (Foto: Twitter)

Williams je utakmicu završio sa 25 koševa, a Clippersi, koji su u drugoj četvrtini gubili 19 koševa, sada su izjednačeni na sedmom mjestu Zapadne konferencije s Utah Jazzom i zaostaju pola utakmice za šestoplasiranim San Antoniom.

D'Angelo Russell je predvodio s 32 koša Netse (36-36) koji su na sedmom mjestu Istočne konferencije.

Najzanimljiviju utakmicu sinoć su odigrali Philadelphia 76ersi i Milwaukee Bucksi, a sa 130:125 su slavili na kraju gostujući Sixersi zahvaljujući Joelu Embiidu koji je za pobjedu zabio 40 koševa i ugrabio 15 skokova.

To je Embiidov 52. double-double u karijeri, a samo u zadnjoj četvrtini zabio je 18 koševa. Jimmy Butler je dodao 27 koševa, a JJ Redick 19 za Sixerse koji su osigurali mjesto u doigravanju.

Bucksima nije pomogao ni Giannis Antetokounmpo koji je zabio nejvjerojatnih 52 koša uz 16 skokova i sedam asistencija.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider