Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nova pobjeda Miamija

Monstruozna večer Anthonyja Davisa, Jokićev triple-double premalo za Dončićev Dallas

Sinoć su u NBA-u odigrane tri utakmice, Atlanta Hawksi izgubili su od Miami Heata, LA Lakersi bili su bolji od Mempohis Grizzliesa, a Dallas Mavericksi od Denver Nuggetsa.

Anthony Davis i LeBron James (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Miami Heat je sa 112:97 pobijedio gostujuće Atlanta Hawkse, koji su zbog ozljede ostali bez Traea Younga.

Najbolji strijelac utakmice bio je Atlantin John Collins s 30 koševa, a rookie Miamija Tyler Herro 19 od svojih ukupno 29 koševa ubacio je u drugoj četvrtini. Jimmy Butler dodao je 21 koš za Miami, kao i Goran Dragić.

Young je ozlijedio desni zglob nešto manje od deset minuta prije kraja druge četvrtine te se nakon toga više nije vraćao u igru.

LA Lakersi su kod kuće sa 120:91 nadigrali Memphis Grizzliese, a do pobjede ih je predvodio Anthony Davis s 40 poena i 20 skokova u 31 minutu, koliko je proveo na terenu. Memphis u posljednjih pet minuta i 37 sekundi treće četvrtine nije zabio ni jedan koš.

Davis je također postavio rekord kluba po broju realiziranih slobodnih bacanja, s linije je bio precizan 26 puta iz 27 pokušaja. LeBron James dodao je 23 koša uz osam asistencija za Lakerse, dok su kod Grizzliesa najbolji bili rookie Ja Morant sa 16 poena i Jonas Valanciunas s 14.

Dallas Mavericksi u gostima su sa 109:106 svladali Denver Nuggetse, a do pobjede su ih predvodili Tim Hardaway Jr. i Maxi Kleber s po 14 poena svaki.

Najbolji pojedinac Denvera bio je Paul Millsap s 23 koša i osam skokova, a Will Barton dodao je 19 koševa i 11 skokova. Nikola Jokić završio je utakmicu s triple-doubleom 10 poena, 10 asistencija i 10 skokova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider