Košarka
SPORTOVI
Košarka
Houston slavio kod Lakersa

Portland slavio uz skroman učinak Hezonje, brutalan double-double Antetokounmpa

Trail Blazerse do pobjede je vodio Damian Lillard, koji je utakmicu završio sa 26 koševa i 10 asistencija, dok je Carmelo Anthony dodao 20 koševa i osam skokova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portland Trail Blazersi Marija Hezonje sa 125:117 kod kuće su svladali San Antonio Spurse, a hrvatski je košarkaš u tri minute na terenu zabio dva koša (šut iz igre 1/2) uz tri skoka i jednu ukradenu loptu.

Trail Blazerse do pobjede je vodio Damian Lillard, koji je utakmicu završio sa 26 koševa i 10 asistencija, dok je Carmelo Anthony dodao 20 koševa i osam skokova.

Kod Spursa, kojima je ovo šesti poraz u posljednjih osam utakmica, najbolji je bio Trey Lyles s 23 ubačaja i deset skokova, a Luka Šamanić nije ulazio u igru.

Milwaukee Bucksi sa 112:102 također su na svom terenu nadigrali Philadelphia 76erse te im se osvetili za poraz na Božić, a do pobjede ih je vodio raspoloženi Giannis Antetokounmpo s 36 poena, 20 skokova i šest asistencija. Za trenutačno najkorisnijeg igrača MVP-a ovo je peta uzastopna utakmica s najmanje 30 koševa, 16 skokova i šest asistencija. Dragan Bender nije ulazio u igru.

Najbolji strijelac Philadelphije bio je Tobias Harris s 25 koševa, dok je Joel Embiid, kojeg je Antetokounmpo izabrao u svoju All Star momčad, utakmicu završio s 19 koševa i 11 skokova.

Houston Rocketsi sa 121:111 u gostima su svladali Los Angeles Lakerse, a najzaslužniji za to bio je Russell Westbrook s 41 ubačajem. James Harden nije imao svoju večer, utakmicu je završio sa 14 koševa, a Anthony Davis bio je najbolji kod Lakersa s 32 poena i 13 skokova. LeBron James dodao je 18 pogodaka, 15 asistencija i devet skokova.

Zadnja momčad Sjeverozapadne divizije New Orleans Pelicansi sa 125:119 pobijedili su u gostima Chicago Bullse, a rookie Zion Williamson za pobjedu je ubacio 21 poen, dok je JJ Redick dodao 18.

New York Knicksi kod kuće su sa 105:103 bili bolji od Orlando Magica, a Julius Randle zabio je 22 koša, dok je najbolji strijelac utakmice bio igrač gostujuće momčadi Nikola Vučević s 25 koševa.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider