Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sunsi sjaje

Phoenix došao do šeste uzastopne pobjede, trenutno su najbolji u NBA ligi

Phoenix Sunsi imaju najbolji omjer pobjeda i poraza u NBA ligi: 36-9.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Phoenix Sunsi su i dalje su najbolja momčad u NBA košarkaškoj ligi, a sinoć su upisali šestu pobjedu u nizu svladavši Indiana Pacerse sa 113-103.

Mikal Bridges (23), Bismack Biyombo (21) i Chris Paul (18,16 asistencija) predvodili su Phoenix koji već na pet gostovanja u nizu ne zna za poraz. Sunsi su u posljednjih deset utakmica upisali samo jedan poraz.

Nešto lošiju večer imao je vodeći strijelac Sunsa Devin Booker, koji je utakmicu završio sa samo 11 poena. Momčad iz Arizone vodi u ligi s omjerom 36-9.

Kod Pacersa su Chris Duarte i Lance Stephenson postigli po 17 poena, dok je Goga Bitadze dodao 16 poena i 11 skokova, no Pacersi nisu pokazali igru ​​koju su pokazali dvije večeri ranije kada su svladali Golden State Warriorse.

I četvrta najbolja momčad Istoka i aktualni prvaci Milwaukee Bucksi nastavili su svoj pobjednički niz dok su Khris Middleton i Jrue Holiday zajedno postigli 60 u pobjedi nad Sacramento Kingse 133-127.

Middleton je postigao 34 poena, dok je Holiday skupio 26 poena, pa su Bucksi pobijedili i u trećoj domaćoj utakmici zaredom i to bez zvijezde Giannisa Antetokounmpe, koji je na prisilnom odmoru zbog ozljede koljena.

Darius Garland predvodio je Cleveland Cavalierse do pobjede nad Oklahoma City Thunderom (94-87) s 23 poena i 11 asistencija. Rookie Evan Mobley dodao je 15 poena i 17 skokova, što je njegov osobni rekord u skokovima u utakmici sezone, za šestu pobjedu Clevelenada u zadnjih sedam utakmica, dok su Thunderi izgubili dvanaestu utakmicu u posljednjih četrnaest okršaja.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider