Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bivši suigrač tvrdi

Što dalje s Hardenom? Sixersi pred velikom odlukom: ''Promijenio je ovu igru''

Patrick Beverly, Hardenov bivši suigrač iz Houstona osvrnuo se na Hardenovu budućnost u Sixersima.

James Harden u dresu Sixersa (Foto: Afp)

 Philadephia 76-ersi nakon novog razočaranja u playoffu imaju veliku odluku pred sobom, što napraviti sa zvijezdom Jamesom Hardenom koji uskoro puni 33 godine i ima opciju produženja ugovora na jednu godinu.

Od dolaska u Philadelphiu Harden prosječno bilježi 21 poen i 10 asistencija, no njegova efikasnost značajno je pala u playoffu u kojemu je bilježio 18.6 poena i 8.6 asistencija uz loš postotak šuta iz igre od samo 40 %.

Harden ima opciju produženja ugovora još jednu godinu vrijednu 47 milijuna dolara, nakon toga izlazi na tržište 2023. kada puni 34 godine.

Beverly, današnji igrač Minnesote, poznat po svojem osebujnom stilu, komentirao je Hardenovu situaciju:

''Maks. Supermaks. Što god ima još više od supermaksa, to mu dajte. On je James Harden, promijenio je ovu igru. Pogledajte poredak postignutih trica, trenutno je treći, no biti će sigurno drugi iza Stepha Currya. On je osoba koja daje supermaks. Nema tu oklijevanja, ako oklijevate otići će negdje drugdje'', zaključio je Beverly.

Harden nije više onaj stari

Harden polako ali sigurno kopni, nije više onaj igrač koji poznajemo iz Houstona kada je žario i palio po ligi. Spomenimo da je Harden može potpisati supermaks ugovor koji bi mu donio 200 milijuna dolara kroz naredne četiri sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider