Košarka
SPORTOVI
Košarka
Curry obara rekorde

Kakva večer za Curryja i Jokića: Srpski centar ubacio 47 poena

U pobjedi Nuggetsa nad Memphisom Jokić je upisao 58. double-double ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Denver Nuggets pobijedio je nakon dva produžetka Memphis Grizzliese sa 139:137, a briljantnu partiju odigrao je Nikola Jokić.

Denver je utakmicu odigrao bez svoja dva ponajbolja playmakera Jamala Murrayja i Monte Morrisa, ali srećom po Nuggetse, Joker je odradio nevjerojatnu utakmicu i pokazao da bi mogao ponijeti titulu MVP-a ove sezone.

Na parketu je proveo 45 minuta, a to mu je bilo dovoljno da upiše 47 poena, 15 skokova i osam dodavanja. Zabilježio je tako srpski centar svoj 51. double-double u sezoni, a za dlaku mu je izbjegao 16. triple-double ove sezone. U gostujućim redovima najbolji je bio Ja Morant, koji je ubacio 36 koševa, osam skokova i 12 asistencija. 

gol expired Dobar nastup Bogdanovića u pobjedi protiv prvaka: Šarić i Šamanić razočarali divider

Stephen Curry zabio je 20 od svojih 49 koševa (10 trica iz 17 pokušaja) u zadnjoj četvrtini za Golden State Warriorse, koji su dobili Philadelphiju sa 107:96.

Nevjerojatno zvuči podatak da Curry, koji je prošlog mjeseca napunio 33 godine, ima najduži niz od 30 koševa po utakmica od svih igrača Warriorsa, još od 1964. godine i Wilta Chamberlaina.

U redovima Philadelphije najbolji je bio Joel Embiid, koji je u 32 minute na terenu imao 28 koševa, 13 skokova i osam dodavanja. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider