Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pad Oklahome

Najefikasnija Hezonjina utakmica u dresu Knicksa, Žižićevi Cavsi bolji od prve momčadi NBA-a

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja sinoć je odigrao ponajbolju utakmicu otkako je član New York Knicksa, on je u porazu svoje momčadi od Utah Jazza zabio 23 poena, dok je Ante Žižić u pobjedi svojih Cleveland Cavaliersa sudjelovao s osam poena.

Mario Hezonja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Utah Jazz je uvjerljivo u gostima sa 137-116 svladao New York Knickse, a Hezonja je do učinka od 23 poena došao u 26 minuta na terenu uz šut iz igre 8/13 od čega su četiri trice iz pet pokušaja. Tome je pridodao dva skoka i dvije asistencije.

Donovan Mitchell je predvodio Utah s 30 poena, od čega je pet trica. Najbolji u redovima New Yorka bio je rookie Kevin Knox s 27 ponea.

Cleveland Cavaliers su kod kuće sa 107-102 bili bolji od prve momčadi Istoka Milwaukee Bucksa.

Collin Sexton je bio najbolji strijelac Clevelanda ubacivši 25 poena, a Jordan Clarkson je dodao 23. Ante Žižić je odigrao 25 minuta za Cavalierse i zabio je osam koševa (šut iz igre 3/6) uz deset skokova, dvije asistencije i dva bloka.

Milwaukee je bio bez svog najboljeg igrača Giannisa Antetokounmpoa, ali i Nikole Mirotića, a predvodio ih je Khris Middleton s 26 poena.

Memphis Grizzliesi su kod kuće nakon produžetka sa 126-125 pobijedili Houston Rocketse unatoč 57 koševa Jamesa Hardena. Pobjedu je Memphisu donio Jonas Valanciunas koji je nakon skoka u napadu pogodio slobodno bacanje 0,1 sekundu prije kraja produžetka.

Valanciunas je bio i jedan od najboljih u redovima Memphisa s 33 poena i 15 skokova, dok je njegov suigrač Mike Conley ubacio 35 poena uz osam asistencija.

Napetu utakmicu odigrali su i Philadelphia i Celticsi, a sa 118-115 su slavili domaći Sixersi. Joel Embiid je za pobjedu svoje momčadi ubacio 37 poena uz 22 skoka, dok je kod Bostona najbolji bio Kyrie Irving s 36 poena. Philadelphia je već osigurala nastup u doigravanju, a Boston je peti na Istoku.

Toronto Raptorsi su u gostima nakon produžetka sa 123-114 nadigrali Oklahoma City Thunder, a do pobjede ih je vodio Pascal Siakam koji je utakmicu završio s 33 poena i 13 skokova.

Raptorsi su dominirali u produžetku, nadigravši sa 13-4 Oklahomu nakon što su ispustili vodstvo od 19 koševa u drugom poluvremenu. Oklahoma City nije zabila koša u produžetku do 31,5 sekundu prije kraja.

Russell Westbrook, koji se vratio na teren nakon suspenzije od dvije utakmice, ubacio je 42 poena.

Miami Heat je sa 110-105 svladali San Antonio Spurse, a Goran Dragić je zabio 22 za pobjedničku momčad.Miami je na osmom mjestu Istočne konferencije i ima utakmicu i pol prednosti ispred Orlando Magica, koji je sinoć pobijedio sa 119-96 New Orleans Pelicanse, u utrci za doigravanje.

Chicago Bullsi su sa 126-120 bili bolji od Washington Wizardsa nakon produžetka, a Portland Trail Blazersi su sa 126-118 svladali Dallas Maverickse.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider