Košarka
SPORTOVI
Košarka
za nastavak sezone

Kultni španer vraća se na parket: Višestruki NBA rekorder potpisao ugovor s 40 godina

Velemajstor će s 40 godina ponovno zaigrati profesionalnu košarku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Brooklyn Nets dogovorila je suradnju sa 40-godišnjim veteranom Jamalom Crawfordom koji bi trebao pojačati momčad ukoliko se krajem srpnja nastavi sezona.

Crawford je tijekom karijere tri puta osvojio nagradu za najboljeg šestog igrača lige (2010, 2014, 2016), a tijekom 19-godišnje karijere u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu je u 1326 utakmica postizao prosječno 14.6 poena.

gol expired Bilić će neočekivano dobiti priliku za trofej? Ako se sve poklopi, čeka ga spektakl s Liverpoolom na Wembleyju divider

Netsi će Crawfordu biti deveta momčad za koju će nastupati u NBA. Posljednje utakmice odigrao je u travnju 2019. u Clevelandu.

Crawford je vlasnik nekoliko NBA rekorda. Najstariji je igrač koji je zabio više od 50 koševa, jedini je zabio 50 ili više za četiri različita kluba, zabio je najviše koševa u povijesti za igrača koji je počeo utakmicu na klupi (51). Lider je na vječnoj ljestvici NBA lige za postignute trice pod faulom (four-point play).

gol expired Šuker sve dogovorio s Dalićem pa otkrio gdje će tražiti igrače za hrvatsku reprezentaciju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider