Košarka
SPORTOVI
Košarka
Strašna ispovijest

NBA zvijezda na rubu suza poslala poruku svijetu: ''Moja majka je u komi, ova bolest je stvarna''

Zvijezda Minnesote Timberwolves Karl-Anthony Towns otkrio je kako mu se majka nalazi u komi zbog koronavirusa i pozvao ljude da ozbiljno shvate situaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Ova bolest je stvarna. Ne treba je shvatiti olako. Molim vas, zaštitite svoje obitelji, najmilije, prijatelje i sebe'', poručio je NBA igrač u videu na svom profilu na Instagramu.

U SAD-u trenutačno ima više od 50 tisuća evidentiranih slučajeva COVID-19, a najmanje 704 ljudi je umrlo. Mnoge države primijenile su naredbe o boravku kod kuće, ali neki još uvijek ignoriraju strože mjere opreza.

Prošli tjedan Towns je saznao da mu se oba roditelja ne osjećaju dobro te ih je molio da odmah potraže liječničku pomoć. Otac je pušten u karantenu kod kuće, ali stanje njegove majke se pogoršalo.

''Uvijek smo mislili da će idući lijek pomoći. Sljedeći će pomoći. To je onaj koji će uspjeti'', rekao je Towns, čija se majka nalazi u induciranoj komi.

Košarkaš Minnesote prolazi kroz obiteljsku dramu, ali ne odustaje.

''Nastavit ćemo se boriti. I pobijedit ćemo. Moja majka je najjača žena koju poznajem. Znam da će ovo pobijediti i nakon toga ćemo se zajedno radovati'', zaključila je NBA zvijezda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider