Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hornetsi u produžetku

Lakersi nadoknadili 19 razlike protiv Bullsa, novi Jamesov triple-double i Haywardov povijesni učinak

Sinoć je u NBA-u odigrano šest utakmica, a najneizvjesnija je odigrana u Charlottei, gdje su domaći Hornetsi sa 122:120 u produžetku pobijedili Indiana Pacerse.

LeBron James (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Devonte' Graham, na kojem je načinjen prekršaj dok je pucao tricu, pogodio je dva slobodna bacanja za vodstvo 1,7 sekundu prije kraja produžetka. Graham je utakmicu završio s 35 koševa, iako je ušao u igru s klupe, dok je T. J. Warren zabio 33 za Indianu, a Malcolm Brogdon 31.

La Lakersi su u gostima sa 118:112 slavili protiv Chicago Bullsa, iako su na poluvremenu zaostajali 19 razlike. Do pobjede ih je vodio LeBron James, koji je utakmicu završio s 30 koševa, 10 skokova i 11 asistencija. Quinn Cook dodao je 17 koševa za Los Angeles, kojem je ovo šesta pobjeda zaredom, a Anthony Davis 15 koševa uz sedam skokova. Zach LaVine bio je najbolji igrač Bullsa s 26 poena.

Boston Celticsi u gostima su sa 119:113 nadigrali Cleveland Cavalierse. Gordon Hayward upisao je najbolji učinak u karijeri u regularnom dijelu s 39 koševa za Boston. Kod Clevelanda najbolji je bio Collin Sexton s 21 košem, a Ante Žižić nije ulazio u igru.

Atlanta Hawksi kod kuće su nadigrali San Antonio Spurse sa 108:100 zahvaljujući 29 poena Traea Younga. Kod San Antonija najbolji je bio DeMar DeRozan s 22 ubačaja, a Luka Šamanić nije ulazio u igru.

Denver Nuggetsi kod kuće su sa 109:89 bili bolji od Miami Heata, a Oklahoma City Thunder, također na svom terenu, sa 102:94 od Orlando Magica.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider