Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bojan ostao na klupi

Šarić solidan, Hezonja odigrao vrlo dobro i promašio tricu za produžetak

Mario Hezonja nastavio je s dobrim izdanjima u predsezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Hezonja zabio je 10 koševa u porazu Orlando Magica, a Dario Šarić devet koševa u porazu Philadelhia 76ersa u sinoć odigranim predsezonskim utakmicama u NBA-u.

Orlando Magic je sa 96:99 izgubio od Dallas Mavericksa, a Hezonja je odigrao 25 minuta i uz deset koševa (šut 4/9) upisao sedam skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Damjan Rudež odigrao je tri minute bez postignutog koša i uz jedan skok. Hezonja je u zadnjem napadu imao priliku odvesti utakmicu u produžetak, ali je njegov šut za tricu bio prejak.

Najučinkovitiji kod Orlanda bili su D.J. Augustin koji je zabio 24 koša i Jonathan Simmons koji je ubacio 19. Dallas je predvodio Dennis Smith Jr. sa 16 poena.

Bolji od Philadelphije bili su Boston Celticsi sa 113:96. Šarić je odigrao 20 minuta i uz šut 4/10 zabio devet koševa i tome dodao sedam skokova, jednu asistenciju u jednu blokadu. Najbolji strijelac Sixersa bio je Ben Simmons koji je zabio 15 koševa, dok je Furkan Korkmaz dodao 13. Kod Bostona najbolji su bili Terry Rozier sa 15 i Semi Oyeleye sa 16 pogodaka.

Na teren je sinoć istrčao i Dragan Bender čiji su Phoenix Sunsi poraženi od Utah Jazza sa 102;120. Bender je u porazu svoje momčadi odigrao 15 minuta i ubacio tri koša (šut 1/3) uz četiri skoka i jednu ukradenu loptu. Najbolji strijelac Sunsa bio je Devin Booker sa 19 zabijenih koševa.

Indiana Pacersi sinoć su također igrali, no Bojan Bogdanović utakmicu je pratio s klupe. Od Pacersa su sinoć sa 107:97 bili bolji Detroit Pistonsi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider