Košarka
SPORTOVI
Košarka
Slaba večer Bendera i Zupca

Najbolja predstava Hezonje i najava lude sezone u dresu Portlanda: ''Očitao nam je lekciju''

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja bio je najbolji strijelac Portland Trail Blazersa u porazu od Denver Nuggetsa 104:110 u posljednjoj predsezonskoj utakmici prije početka regularnog dijela NBA sezone.

Mario Hezonja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hezonja je u 28 minuta na terenu zabio 18 poena sa šutom iz igre 6/11 i trice 3/4, pridodavši tome pet skokova, šest asistencija i jednu blokadu. Najbolji kod Denvera bili su Will Barton i Paul Millsap svaki sa po 13 koševa. Ovo je treći poraz Portlanda u pet predsezonskih utakmica.

''Nikako nisam zadovoljan obrambenom reakcijom momčadi. Hezonja nam je očitao lekciju'', rekao je nakon utakmice trener Denvera Mike Malone.

Hezonja je u pet pripremnih utakmica prosječno ubacivao 10,8 poena te imao 4,8 skoka i 3,2 asistencije uz 50 % šuta. Međutim, najvažnije je da ima jasnu ulogu i zagarantirane minute u rotaciji, a to je zasad slučaj.

Boban Marjanović i Luka Dončić (Screenshot Twitter) Neobična situacija na NBA terenu: Srpski div ''iživljavao se'' na Dončiću divider

Sinoć su na NBA terene istrčali još Ivica Zubac i Dragan Bender. Zubac je u porazu svojih LA Clippersa 87-102 od Dallas Macericksa odigrao 16 minuta, ubacivši pritom dva koša (šut iz igre 1/3) i upisavši tri skoka i jednu asistenciju.

Najbolji strijelac Clippersa bio je Montrezl Harell s 14 poena, a Dallas su predvodili Kristaps Porzingis i Justin Jackson s 18 koševa, dok je Luka Dončić dodao 15. Clippersi u predsezoni imaju omjer dvije pobjede i tri poraza.

Dragan Bender je imao slabu večer u visokoj pobjedi Milwaukee Bucksa od 118:96 nad Minnesota Timberwolvesima. U tri minute provedene na terenu upisao je samo jednu blokadu. Kod Bucksa, koji su u predsezoni u pet utakmica ostvarili pet pobjeda, najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 26 poena.

Regularna NBA sezona počinje 22. listopada.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider