Košarka
SPORTOVI
Košarka
Katastrofa za Buckse

Večer u NBA-u obilježila ozljeda MVP-a lige: Ne zna se koliko će dugo izbivati s terena

Osim što su poraženi na gostovanju kod najlošije momčadi lige, Bucksi su ostali i bez najboljeg igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Brooklyn Netsa učvrstili su se na prvom mjestu ljestvice Istočne konferencije NBA lige 130:113 gostujućom pobjedom protiv Indiana Pacersa.

Netsi su u Indianapolis došli bez Jamesa Hardena i Kyriea Irvinga, pa je utakmicu u svoje ruke uzeo Kevin Durant sa 42 koša i 10 asistencija.

Pacersima, koji su pali na deveto mjesto istoka, nije bilo dovoljno 36 ubačaja Carisa LaVerta.

Bucksi ostali bez najboljeg igrača

Milwaukee Bucksi su na gostovanju kod najlošije momčadi lige Houston Rocketsa doživjeli dvije loše stvari, izgubili su utakmicu sa 136:143, a usto im se nakon samo 46 sekundi ozlijedio i najbolji igrač Giannis Antetokounmpo.

Dvostruki najkorisniji igrač lige morao je napustiti utakmicu zbog ozljede desnog gležnja te je nepoznato koliko dugo će izbivati s terena.

gol expired Obračun za predsjednika HNS-a, novo ime napada Šukera: ''Ako ga Zagreb ne kandidira, neće se ni moći kandidirati'' divider

Vrhunsku utakmicu u momčadi Rocketsa odigrao je Kevin Porter mlađi sa 50 ubačaja i 11 asistencija, Christian Wood je dodao 31, a Kelly Olynyk 24 uz 13 skokova.

Buckse su predvodili Khris Middleston sa 33, Bryn Forbes sa 30 i Jrue Holiday sa 29 pogodaka i 10 asistencija.

Nuggetsi upisali četvrtu pobjedu u nizu

Denver Nuggetsi ostvarili su četvrtu pobjedu zaredom svladavši na svom terenu Toronto Raptorse sa 121:111 te su stigli nadomak Los Angeles Clippersa na trećem mjestu Zapada.

Najefikasniji u dresu Nuggetsa bio je Michael Porter sa 23 koša, Nikola Jokić je dodao 19 uz 11 skokova. Raptorse, koji su sve dalje od doigravanja, predvodio je OG Anunoby sa 25 ubačaja.

Minnesota Timberwolvesi, koji su odavno izgubili sve izglede za doigravanje, ostvarili su četvrtu pobjedu zaredom iznenadivši Golden State Warriorse sa 126:114. Ovo je najduži pobjednički niz Minnesote još od studenog 2018.

Ricky Rubio sa 26 i Anthony Edwards sa 25 koševa predvodili su Wolvese, dok je Stephen Curry ubacio 37 za Warriorse. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider