Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Košarka
Druga zaredom

Slatka osveta Bojana Bogdanovića: Najbolji igrač u pobjedi protiv bivšeg kluba

Bogdanović, koji je zamijenjen iz Utah Jazza u Detroit, u 34:13 minuta provedenih na terenu je bio najbolji strijelac sa 23 koša (šut iz igre 7/18, trice 1/3) uz pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu. 

Bojan Bogdanović (Foto: Afp)

Detroit Pistonsi Bojana Bogdanovića sinoć su stigli do druge pobjede zaredom u dvije večeri svladavši u Salt Lake Cityju Utah Jazz sa 125:116, a hrvatski je košarkaš odigrao ključnu ulogu u pobjedi protiv svoje bivše momčadi.

Bogdanović, koji je zamijenjen iz Utah Jazza u Detroit, u 34:13 minuta provedenih na terenu je bio najbolji strijelac s 23 koša (šut iz igre 7/18, trice 1/3) uz pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu. 

Kevin Knox II dodao je 21 poen, uključujući šest trica, Marvin Bagley III ubacio je 19 poena, a Alec Burks 18 za Detroitovu petu pobjedu u sezoni.

Kod Ute najbolji je bio Malik Beasley s 29 koševa, od čega je bilo osam trica. Jordan Clarkson ubacio je 24 za Utah Jazz, koji je zaostajao čak 14 koševa na utakmici.

Sinoć je na teren istrčao i Ivica Zubac, čiji su LA Clippersi poraženi u San Franciscu, bolji su od njih sa 124:107 bili aktualni prvaci Golden State Warriors. 

Zubac je odigrao 25:57 minuta za Clipperse i zabio je osam koševa (šut iz igre 4/5) uz četiri skoka, jednu asistenciju i jedan blok.

Golden State je do pobjede predvodio Andrew Wiggins s 31 košem, od čega je šest trica, a Stephen Curry i Klay Thompson zajedno su dodali još 40. Curry je završio s 22 koša, a Thompson s 18, dok je Draymond Green upisao devet poena, sedam skokova i 12 asistencija, pomogavši ​​Warriorsima da pobijede treći put u zadnje četiri utakmice.

Najbolji strijelac Clippersa, koji su bili bez Kawhija Leonarda i Paula Georgea, bio je Marcus Morris Sr. s 19 ubačaja. 

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider