Košarka
SPORTOVI
Košarka
27 poena Babe

Drama u Salt Lake Cityju: Babo predvodio veliki preokret, suci teško oštetili Portland, Lillard ''poludio''

Košarkaši Utah Jazza prekinuli su niz od pet poraza pobijedivši pred svojim navijačima Portland sa 117-114.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bojan Bogdanović je s 27 poena bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi koja je preokrenula zaostatak od 16 koševa s početka drugog poluvremena, ali pred sam kraj utakmice dogodio se veliki sudački previd.

Naime, 20 sekundi prije kraja utakmice Rudyju Gobertu nije svirana čista silazna kod prodora Lillarda čime bi Portlanmd izjednačio rezultat na 116:116 i lako moguće izborio produžetak. Na kraju je i Gobert priznao kako je nije blokirao Lillardov šut.

"To je bila čista situacija. Tri suca su na terenu i nijedan nije to vidio. Koštali su nas pobjede. Borimo se za doigravanje i svaka nam je pobjeda važna. Dali smo sve od sebe da bismo došli do pobjede na teškom gostovanju, a oni su nam je oteli", bijesan je bio najbolji igrač Trail Blazersa Lillard nakon utakmice u kojoj je postigao 42 koša, uz šest skokova i šest asistencija.

Francuski centar Rudy Gobert spojio je 16 poena i 14 skokova, a 18 koševa je za pobjednike ubacio Mike Conley. Mario Hezonja je za gotovo 27 minuta na parketu postigao 11 koševa, uz šest skokova i tri osvojene lopte za Trail Blazerse.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider