Košarka
SPORTOVI
Košarka
Novi poraz Cavsa

Bogdanović odigrao najbolju utakmicu za Indianu, Hezonja startao u petorci

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović sinoć je u predsezonskoj utakmici zabio 13 koševa za pobjedu svojih Indiana Pacersa nad Maccabijem od 108-89, a sinoć su na terene NBA istrčali još i Mario Hezonja, Ivica Zubac te Ante Žižić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bogdanović je utakmicu započeo u prvoj petorci Pacersa i odigrao je 34 minutu, a do 13 koševa došao je uz šut iz igre 5/11. Tome je dodao tri skoka i četiri asistencije. Najučinkovitiji kod Indiane bio je Victor Oladipo s 18 koševa, dok je Maccabi predvodio Angel Rodriguez s 15 koševa.

Cleveland Cavaliersi sinoć su upisali svoj treći poraz u predsezoni, bolji su od njih sa 108-94 bili Chicago Bulls. LeBron James bio je najučinkovitiji kod Cavaliersa sa 17 koševa, a Ante Žižić je u pet minuta igre upisao samo jedan skok. Najbolji kod Chicaga bio je Justin Holiday s 28 koševa.

Orlando Magic Marija Hezonje sa 103-98 slavio je protiv San Antonio Spursa. Hezonja je utakmicu počeo u prvoj postavi, a u 27 minuta, koliko je proveo na terenu, zabio je četiri koša (2/7) te upisao sedam skokova i tri asistencije. Damjan Rudež nije igrao. Aaron Gordon bio je najbolji strijelac Orlanda s 27 koševa, dok je kod Spursa najučinkovitiji bio LeMarcus Aldridge sa 16.

Los Angeles Lakersi upisali su prvi poraz u predsezoni, pobijedio ih je Utah Jazz sa 105-99. Ivica Zubac odigrao je osam minuta za Lakerse i zabio dva koša (1/1) te ugrabio dva skoka. Najbolji strijelac Lakersa bio je Jordan Clarkson koji je utakmicu završio s 18 koševa, dok je kod Utaha najbolji s 29 poena bio Rudy Gobert.

Nova NBA sezona počinje 17. listopada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider