Košarka
SPORTOVI
Košarka
babo is on fire

Bojan raspametio Washington: Ubacio osam trica, zabio za pobjedu!

Bojan Bogdanović odigrao je jednu od svojih najboljih utakmica u NBA ligi

Bojan Bogdanović nadigrao je Marija Hezonju u ogledu Washington Wizardsa i Orlando Magica. Babo je u posljednjoj četvrtini ubacio 15 od svojih 27 poena, a pritom je postavio novi osobni rekord kada su trice u pitanju. Pogodio ih je osam (iz 10 pokušaja).

Bogdanović je pogodio tricu za vodstvo i konačni rezultat utakmice 115:114, a onda je u obrani pratio Aarona Gordona do kraja i pripomogao u tome da krilni igrač Magica ne donese pobjedu svojoj momčadi.

Babo je na parketu proveo 27 minuta i pritom ubacio 27 poena, te upisao dva skoka i asistenciju.

Dobar je bio i Mario Hezonja koji je za 16 minuta na parketu ubacio 12 koševa, te upisao dva skoka, asistenciju i blokadu.

Washington se ovom pobjedom približio drugom mjestu na Istoku koje trenutno drži Boston. Ono što je još važnije, Wizardsi su se u svojoj diviziji odvojili od Atlante, te imaju jako dobre izglede da budu prvi i osiguraju si jedno od prva tri mjesta u doigravanju.

Orlando je pak pretposljednja momčad na Istoku i posljednja u diviziji Southeast.

Indiana Pacersi su također upisali pobjedu s jednim poenom razlike. Slavili su 97:96 protiv Atlanta Hawksa na njihovom terenu, a pobjedu je donio Glenn Robinson III, koji je pogodio tricu šest desetinki prije kraja.

Pobjednike je predvodio Paul George s 34 koša, a Jeff Teague je dodao 16 koševa i šest asistencija.

Kod Atlante su najbolji bili Tim Hardaway Jr. koji je postigao 24 poena i Paul Millsap s 23, te deset skokova. Millsap je imao priliku zabiti tricu sa zvukom sirene kojom bi donio pobjedu svojoj momčadi, ali je lopta zapela na obruču.

Dallas Mavericksi su sa 104:89 bili bolji od Oklahome City Thundera, a do pobjede su ih predvodili Seth Curry s 22 i Dirk Nowitzki sa 18 poena.

Thunder je upisao poraz unatoč dobro raspoloženom Russellu Westbrooku koji je zabio 29 koševa, ali upisao "samo" šest skokova i pet asistencija.

Nowitzki je nakon sinoćnje utakmice došao na 20 koševa do 30.000 postignutih poena i šestog mjesta na listi najboljih strijelaca svih vremena.

Golden State Warriors su sa 112:105 pobijedili New York Knickse na njihovom terenu. Iako su loše odigrali prvo poluvrijeme, Warriorsi su se "digli" u trećoj četvrtini. Stephen Curry, koji je utakmicu završio s 31 poenom, u tom je dijelu utakmice zabio 15 koševa, a Warriorsi su nadigrali Knickse 35:26. Osim njega učinkovit je bio i Klay Thompson s 29 poena. Knickse su predvodili Derrick Rose s 28 koševa i Kristaps Porzingis s 24.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider