Košarka
SPORTOVI
Košarka
12. domaći poraz

Novi šou Westbrooka, Bogdanović solidan u porazu

Zbog finala Super Bowla odigrane su svega tri ranije utakmice u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta - NBA ligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brooklyn Nets Bojana Bogdanovića upisali su još jedan poraz, 12. zaredom na domaćem terenu. Sinoć su od njih bolji bili Toronto Raptorsi sa 103-95.

Raptorse je predvodio Jonas Valanciunas sa 22 poena, a Kyle Lowry je upisao svoj deveti triple-double u karijeri sa 15 koševa, 11 skokova i 11 asistencija.

Bojan Bogdanović je u 27 minuta ubacio 13 koševa, uz tri skoka i dvije asistencije, a Justin Hamilton je odigrao 18 minuta i upisao osam koševa, šest skokova, jednu asistenciju, jednu ukradenu loptu i dva bloka. Brook Lopez je sa 20 poena bio najbolji strijelac Brooklyna koji sada ima omjer pobjeda i poraza 9-41.

Brooklyn je uspio smanjiti zaostatak od 17 koševa u zadnjoj četvrtini, ali su Raptorsi uspjeli zadržati prednost zahvaljujući Lowryju i Valanciunasu.

Oklahoma City Thunder je sa 105-99 pobijedio Portland Trail Blazerse.

Portland je odigrao lošu prvu četVrtinu u kojoj je Damian Lillard bio jedini igrač koji je zabio više od dva koša, ali je onda nadigrao Thunder sa 13-3 na početku druge četvrtine. Na poluvremenu Portland prelazi u vodstvo 52-46, ali na početku zadnje četvrtine se situacija mijenja.

Show preuzima Russell Westbrook koji je u tom dijelu utakmice zabio 19 od ukupno 42 koša i tako odveo Thunder do pobjede. Kod Trail Blazersa najbolji je bio Lillard koji je utakmicu završio sa 29 koševa, sedam skokova i tri asistencije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider