Košarka
SPORTOVI
Košarka
Skroman učinak Hezonje

Bogdanović u najpoznatijoj dvorani na svijetu predvodio Jazz do pobjede

Bojan Bogdanović sinoć je predvodio svoj Utah Jazz u pobjedi protiv New York Knicksa u Madison Square Gardenu, dok su Ante Žižić i Mario Hezonja ostvarili skroman učinak u porazu Cleveland Cavaliersa odnosno pobjedi Portland Trail Blazersa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bogdanović je za pobjedu Jazza, koji nije zaostajao ni u jednom trenutku utakmice, zabio 23 poena (šut iz igre 7/15, trice 3/8) uz četiri skoka i jednu asistenciju i jedan blok. I Donovan Mitchell dodao je 23 koša za Utah, a Rudy Gobert 18 koševa i 14 skokova. Julius Randle bio je najbolji pojedinac Knicksa s 32 koša i 11 skokova.

Portland Trail Blazers kod kuće su sa 125:104 pobijedili Washington Wizardse. Na teren se nakon ozljede vratio Damian Lillard, koji je utakmicu završio sa 22 ubačaja i pet asistencija. Carmelo Anthony bio je najbolji strijelac Portlanda s 25 koševa, a Mario Hezonja u 16 minuta zabio je tri koša (šut iz igre 1/3, trice 1/1) uz dva skoka, jednu asistenciju i dva bloka.

Najbolji u redovima Washingtona bio je Bradley Beal s 29 koševa i šest asistencija.

Od Cleveland Cavaliersa bolji su sa 112:106 bili gostujući Boston Celticsi, koje je predvodio Jayson Tatum s 32 poena. Semi Ojeleye dodao je 22 koša za Boston.

Ante Žižić odigrao je 14 minuta za Cleveland, upisavši pritom četiri koša (šut iz igre 2/5) i četiri skoka, dok je Colin Sexton utakmicu završio s 41 poenom.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider