Košarka
SPORTOVI
Košarka
počinitelj nije isključen!?

Na granici "pokušaja ubojstva": Pogledajte prekršaj nakon kojeg je zanijemila cijela dvorana!

Nevjerojatno ružan prekršaj viđen je u srednjoškolskoj košarkaškoj utakmici.

Guranje s leđa u trenutku zakucavanja (Screenshot)

Ružan prekršaj viđen je na košarkaškoj utakmici američkih srednjih škola, koji je vrlo brzo postao viralan. U polufinalnom susretu Hanovera i Centralie igrač Thomas Atkins doživio je težak pad nakon zakucavanja, ali samo zato što ga je neidentificirani igrač s leđa odgurnuo u trenutku kada je ovaj "poletio" prema košu.

Atkins je ukrao jednu loptu i otvoreno krenuo prema košu. Za njim je krenuo i igrač Centralie, koji nažalost nije imao namjeru pokušati spriječiti Atkinsa da zabije. U trenutku kada se igrač Hanovera odrazio da zakuca, "prljavi" košarkaš Centralie odgurnuo ga je s leđa. Nakon što je zakucao Atkinsa je inercija tijela, nakon guranja, odnijela i "zakucala" u konstrukciju koša, te je potom pao na leđa. Neki će reći da je to bio pokušaj ubojstva.

Igrač koji je napravio ovaj grozan prekršaj nije osjetio potrebu da se ispriča, već je otišao u potpuno suprotnom smjeru od igrača koji je pao na parket. Što je još čudnije je činjenica da nije isključen! Atkins je nakratko napustio parket, no vratio se u završnici i pomogao svojoj momčadi da izbori državno finale.

"Ovo je bilo grozno. Možda čak i kriminalni prekršaj. Nema prostora za ovakve prekršaje. Ovo je bilo jako, jako opasno", bili su samo neki od komentara nakon ovog nepromišljenog poteza.

Američki mediji objavili su nakon utakmice da je s mladim košarkašem sve u najboljem redu. Što je pravo čudo ako pogledamo video...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider