Košarka
SPORTOVI
Košarka
Čekaju od 2009.

Nadaju mu se poput Sabonisa: ''Platili smo 2,5 milijuna dolara za najboljeg igrača koji nije u NBA-u''

Generalni menadžer Houston Rocketsa Darryl Morey i dalje se nada Sergiju Llullu u NBA-u.

Sergio Llull (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Španjolski reprezentativac ima još tri godine ugovora s Realom i planira ih iskoristiti do kraja, ali od njega ne odustaje generalni menadžer Houstona Darryl Morey.

Prije nekoliko ljeta, Llull je odbio ponudu Rocketsa i odlučio ostati u Madridu, gdje je izabran i za MVP-a Eurolige u sezoni 2016./2017.

''On je savršen za moderni NBA'', izjavio je Morey, a prenosi Wall Street Journal.

Rocketsi su uložili dobar novac u pick druge runde kako bi osigurali prava na njega od druge NBA momčadi. To je bilo 2009. kada su ga kao 34. pick izabrali Denver Nuggetsi. A Houston ga čeka od tada.

''Platili smo 2,5 milijuna dolara za najboljeg igrača koji nije u NBA-u'', rekao je Morey, koji bi rado volio vidjeti scenarij u kojem stiže u NBA s 31 godinom iz Reala poput Sabonisa.

Ali u nedavnom intervjuu u Španjolskoj, Llull je ponovio svoju poruku koju je već poslao Rocketsima – ne planira napustiti Madrid.

''To je moj dom. Došao sam ovdje kad sam imao 19 godina. Bio sam dijete. Tu sam odrastao kao igrač i kao osoba. Drago mi je što sam ovdje i ovo je mjesto na kojem želim biti'', poručio je Llull.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider