Košarka
SPORTOVI
Košarka
propala mu ideja

Možda i najgore natjecanje u zakucavanju u povijesti NBA-a: Pobjednik postao predmet sprdnje, pogledajte zašto

Natjecanje u zakucavanju nije ponudilo baš puno uzbuđenja.

Anfernee Simmons (Foto: Screenshot)

Održan je tradicionalni All-Star vikend NBA lige, doduše u ponešto drugačijem formatu nego inače zbog pandemijskih vremena. NBA liga sve je natrpala u jednu večer, pa tako i natjecanje u zakucavanju koje se održalo u poluvremenu.

Ove godine zakucavači nisu ponudili pretjeranu atrakciju niti originalnost. Štoviše, natjecanje je postalo predmetom sprdnje na društvenim mrežama, a proslavio se nije čak niti pobjednik, igrač Portland Traik Blazersa Anfernee Simons.

Njegovo pobjedničko zakucavanje zapravo je bilo neuspješan pokušaj. Simons je namio poljubiti obruč i zakucati; do poljupca nije došlo, pa je zakucao uz čudnu grimasu na licu. Zakucavanje pogledajte OVDJE.

Hrvatska futsal reprezentacija Hrvati napravili čudo: ''Ovo im se nikad nije dogodilo, kao lavovi pušteni s lanca''

Njegovi protivnici Obi Toppin (New York Knicks) i Cassius Stanley (Indiana Pacers) također nisu izveli ništa što već nismo, u nekom obliku, vidjeli na ovakvim natjecanjima. Sve u svemu, natjecanje za zaborav, osim Simonsova pokušaja poljupca obruča.

Neki argumentiraju da je natjecanje 2016., epski okršaj Zacha LaVinea i Aarona Gordona, postavilo ljestvicu previsoko, ali ipak se čini da je ovo bilo loše natjecanje po bilo kojim standardima. Više sreće dogodine.

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati