Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Košarka
Odluka u subotu

Šarić i društvo još čekaju protivnika u polufinalu Istoka: Antetokounmpo izborio sedmu utakmicu

Milwaukee Bucksi izborili su sedmu utakmicu u prvom krugu doigravanja Istočne konferencije nakon što su sinoć u šestoj utakmici kod kuće svladali Boston Celticse sa 97-86.

Galerija Giannis Antetokounmpo (Foto: AFP) Malcolm Brogdon i Eric Bledsoe (Foto: AFP) Milwaukee Bucks - Boston Celtics (Foto: AFP) +1 Milwaukee Bucks - Boston Celtics (Foto: AFP)

Odluka o tome tko ide u drugi krug doigravanja gdje čekaju Philadelphia 76ersi Darija Šarića past će u subotu u Bostonu.

Celticsi, druga momčad Istoka, očekivali su ovakav otpor Bucksa koje je predvodio Giannis Antetokounmpo s 31 košem i 14 skokova. Khris Middleton i Malcolm Brogdon zabili su svaki po 16 koševa.

Kod Bostona najbolji je bio Jayson Tatum s 22 koša, dok je Terry Rozier dodao 18 koševa i sedam skokova.

Milwaukee je na poluvremenu vodio 48-39, a nakon što su gubili, Celticsi su izjednačili na 61-61 poslije Tatumova polaganja nešto više od četiri minute prije kraja treće četvrtine. Međutim, Bucksi zatvaraju tu četvrtinu serijom od 13-4 za vodstvo od 74-65.

Morrisova trica sedam minuta prije kraja utakmice približila je Celticse na 80-72, ali to je bilo najbliže što su došli Bucksima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider