Košarka
SPORTOVI
Košarka
KD traži obračun

Poznati glumac objavio prijetnje Kevina Duranta: "Pljunut ću ti u facu. Nađemo se na uglu"

Kevin Durant se želi potući s glumcem koji ga je prozvao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Superzvijezda Brooklyn Netsa Kevin Durant ušao je u sukob s Michaelom Rapaportom, poznatim glumcem i velikim navijačem New York Knicksa koji često komentira zbivanja u NBA-u.

Naznake sukobe pojavile su se još na početku sezone kada je Rapaport komentirao da je Durant preosjetljiv zbog načina na koji je odradio intervju. Durant je samo gledao u pod i kratko odgovorao dok su iz studija stizale kritike analitičarske ekipe, uključujući Charlsea Barkleyja, na njegovu izvedbu.

Rapaport je na Twitteru otkrio da redovito dobiva Durantove prijeteće poruke, zbog kojih je na kraju, javlja uvijek dobro upućeni Adrian Wojnarowski, Durant dobio 50.000 dolara kazne od NBA-a.

"Dobivam prijetnje i odvratne poruke svakodnevno, ali nikad ni u najluđim snovima nisam pomislio da će Durant biti među njima. Zmija osobno mi prijeti, spominje mi ženu i želi se tuži. Ovo bi trebao biti miljenik Amerike?", napisao je i priložio nekoliko screenshotova.

gol expired Što je dopušteno Ronaldu, drugima nije: Pirlo kaznio igrače zbog skandala, a Ronaldo se provukao divider

"Kunem se da ću ti pljunuti u facu kad vidim tvoje prljavo dupe. Okladi se životom na to. Vidimo se sutra. Koja ti je adresa? 10 sati kod Catch Steaka, na uglu. Vidimo se tamo, p**ko", napisao je Durant.

"Kuja si što te uopće briga kako radim intervju. Sve što radiš je pušiš drugima za pozornost. Trump nije obraćao pažnju na tvoje jadno dupe pa sada želiš sve iskoristiti da skupiš poglede. Tvoj život je vic, j**eni blijedi pušaču k**ca. Odi malo na sunce, j**e ti mozak", stoji u Durantovim porukama.

"Zvao si odvjetnika, pi**o? Žena ti je ljuta jer to malo novca trošiš na odvjetnika jer ne možeš podnijeti šalu. Koja si ti pi**a. Ni tvoja žena te ne poštuje", poslao je Durant između ostaloga.

Nije novost da Durant loše podnosi kritike - ponajbolji košarkaš današnjice svojevremeno se "proslavio" kada je otkriveno da ima lažni Twitter profil s kojeg je branio samog sebe u navijačkim raspravama. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider