Košarka
SPORTOVI
Košarka
potpora stiže sa svih strana

Zabrinjavajuća poruka košarkaške zvijezde preminuloj majci: "Ne sviđa mi se više ovdje. Vidimo se uskoro"

Nekada je bio veliki košarkaški talent, a danas je svojom praktički suicidalnom porukom zabrinuo mnoge.

Michael Beasley (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prije 11 godina bio je izabran kao drugi pick na NBA draftu, prije svega tjedan dana potpisao je ugovor s kineskim Guangdongom, nakon što su ga Lakersi trejdali u Clipperse koji su ga nedugo nakon toga otpustili iz momčadi, a danas je zabrinuo cijeli košarkaški svijet objavom na svom Instagramu.

Michael Beasley je lani uoči Božića ostao bez majke koja je preminula. To ga je očekivano jako pogodilo, s obzirom da je s njom imao jako blizak odnos. Prilikom svake objave na Instagramu pod oznakom # stavlja koliko je dana prošlo od njezine smrti, no u četvrtak je svojom porukom zabrinuo mnoge.

"Iskreno, počeo sam mrziti toliko toga i toliko ljudi otkako si otišla. Ne mogu se riješiti osjećaja samoće. Ne znaš koliko si me povrijedila, mamice. Znam da je to sebično, ali više mi se ne sviđa ovdje. Vidimo se uskoro, obećavam", napisao je Beasley uz #dan68.

Njegovi fanovi i prijatelji pružaju mu potporu, te ga pozivaju da ostane snažan i ne diže ruku na sebe. Beasley je tijekom cijelog svog života bio vrlo problematičan, pogotovo otkako je ušao u NBA ligu i postao poznata ličnost. Uglavnom su to bili problemi s drogom, zbog koje nikada nije realizirao svoj veliki potencijal.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider