Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Košarka
SJAJNA UTAKMICA

Miami Heat na slovenski pogon stigao do druge pobjede protiv Bostona

Miami je gubio 17 razlike i opet slavio.

Goran Dragić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Košarkaši Miami Heata poveli su protiv Boston Celticsa sa 2-0 u finalu doigravanja Istočne konferencije NBA lige nakon što su u drugom susretu u seriji na četiri pobjede slavili sa 106-101.

Bila je to još jedna utakmica u koji je Miami lovio zaostatak. U prvom susretu su gubili sa 14 koševa razlike, no uspjeli su okrenuti rezultat. Sinoć su u jednom trenutku bili na -17, no ipak su slavili.

"Nismo se predavali. Grizli smo, čvrtsmo smo grizli," rekao je Bam Adebayo koji je ubacio 21 koš uz 10 skokova i četiri asistencije.

gol expired Igrači Zrinjskog srušili Slovence u Europi pa ludo slavili uz hit hrvatskog pjevača divider

"Očito si volimo otežavati. Volimo gubiti s više od 10 koševa razlike, " dodao je sa smiješkom Jimmy Butler nakon što je zaključio utakmicu sa 14 koševa.

Najefikasniji u redovima Heata bio je Slovenac Goran Dragić sa 25 koševa i pet asistencija, dok je Duncan Robinson dodao 18 koševa.

Kod Bostona najefikasniji su bili Kemba Walker sa 23 koša i sedam skokova, Jayson Tatum sa 21 košem i pet skokova, te Jaylen Brown sa 21 košem i šest skokova.

gol expired Utakmica godine odigrana u Srbiji: Rumunji bez pola momčadi prošli u treće pretkolo Europske lige divider

"Frustrirani smo, trebali smo voditi 2-0, a mi gubimo.Međutim, ništa još nije gotovo. Igramo dobro, a to je najvažnije," naglasio je Walker.

Treća utakmica je na rasporedu u subotu.

Finale Zapada između LA Lakersa i Denver Nuggetsa počinje večeras.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider