Košarka
SPORTOVI
Košarka
odlične partije

Mario Hezonja i Bojan Bogdanović nosili svoje momčadi, ali bez prave podrške

Mario Hezonja i Bojan Bogdanović odigrali su odlične role u porazima svojih momčadi.

Mario Hezonja u prodoru (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mario Hezonja i Bojan Bogdanović imali su veliku večer u NBA ligi, no nažalost ni Indiana Pacersi ni New York Knicksi nisu uspjeli upisati pobjedu. Hezonjini Knicksi izgubili su kod Milwaukeeja 124:113, dok su Bogdanovićevi Pacersi poraženi kod Minnesote 101:91.

Hezonja je na parketu proveo 30 minuta i za to vrijeme upisao 18 poena, četiri skoka, tri asistencije i dvije ukradene lopte. Iz igre je gađao 50 posto (8-16), od čega za tricu 2-5. Mario je bio New Yorkov impuls s klupe u prvom poluvremenu, te je doveo svoju momčad u egal završnicu prve dionice utakmice. Bio je efikasan i u drugom dijelu, kraju 3. četvrtine i početkom zadnje, kada je s nekoliko poena doveo Knickse još jednom u egal utakmicu.

No, Giannis Antetokounmpo i Khris Middleton bili su previše za Knickse. Oni su kombinirano ubacili 61 poen, te upisali 22 skoko i šest asistecija, čime su i dalje neporaženi u novoj sezoni (3-0) Knicksi su pak na 1-3.

Bogdanović je imao sjajnu šutersku večer, ali mu se nitko od suigrača nije u njoj pridružio da bi odveli Pacerse do pobjede. Bogdanović je na parketu proveo 35 minuta i u tom je periodu upisao 20 poena (8-12 iz igre) i pet skokova. Tricu je gađao sjajnih 4-5.

Nijedan Bojanov suigrač nije bio na više od 46 posto šuta iz igre, a glavni igrač Indiane Victor Oladipo bio je na svega 34.8 posto i šutu 8-23. Ujednačenu postavu Timberwolvesa do pobjede su predvodili Jimmy Butler s 20 poena, te Karl-Anthony Towns 17 koševa i 15 skokova.

Indiana i Minnesota su nakon ovakvog ishoda na omjeru pobjeda i poraza 2-2.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider